Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosná nabíjačka smartfónov AtomXS sa zmestí na kľúčenku

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bežné powerbanky síce poskytnú záložnú energiu pre batériu v smartfóne, no sú to spravidla ďalšie rozmerné zariadenia, ktoré treba so sebou nosiť. Prenosná nabíjačka Atom XS je však dostatočne kompaktná a môže sa tak stať ideálnym spoločníkom na cestách.

Prenosná nabíjačka smartfónov AtomXS Emergency Charger je dostatočne malé zariadenie, aby sa zmestilo do vrecka alebo na kľúčenku, no napriek tomu ukrýva v sebe silu, ktorá na niekoľko hodín opäť oživí batériu vo vašom smartfóne. Nabíjačka je navrhnutá tak, aby počas nabíjania nebránila používateľovi v manipulácii so smartfónom, či už je niekde na ceste alebo sa baví s rodinou či priateľmi.

Prenosná nabíjačka smartfónov AtomXS Emergency Charger

Výrobca použil vlastnú batériový článok s vysokou hustotou a zvýšenou vnútornou kapacitou, čím sa mu podarilo stlačiť dodatočnú energiu do menších a komfortnejších rozmerov. K dispozícii je model s kapacitou batérie 800 mAh, ktorá poskytne núdzovú energiu pre prevádzku smartfónu po dobu viac ako dvoch hodín. Druhý model s 1 300 mAh batériou by mal dodať energiu pre viac ako trojhodinovú prevádzku smartfónu.

Kompaktná nabíjačka AtomXS sa dodáva s tromi možnosťami konektorov podľa typu smartfónu. Používateľ si môže zvoliť verziu s konektorom Lightning, Micro USB alebo USB-C. Kryt nabíjačky je vystužený tvrdým pogumovaným povrchom, pod ktorým sa nachádza kovová ochranná vrstva, ktorá chráni elektroniku. Nabíjačka sa dokáže automaticky vypnúť, aj je neaktívna po dobu 40 sekúnd.

Prenosná nabíjačka smartfónov AtomXS Emergency Charger