Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový HONOR 20 Lite: Trojitý fotoaparát, trojnásobná zábava

Nový HONOR 20 Lite: Trojitý fotoaparát, trojnásobná zábava
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka HONOR uviedla do predaja nový model inteligentného telefónu HONOR 20 Lite. Telefón sa pýši zadným trojitým fotoaparátom s troma šošovkami, umelou inteligenciou a špeciálnym predným 32Mpx fotoaparátom pre krásne selfie s technológiou podsvietenia obrazu. Bezrámčekový 6,21" displej sľubuje dokonalý zážitok pri prezeraní obrázkov aj hraní hier. HONOR 20 Lite zoženiete za 269 Euro.

Mať svoj vlastný fotoateliér

 

HONOR 20 Lite je na zadnej strane vybavený 24Mpx + 8Mpx + 2Mpx fotoaparátom s tromi šošovkami, umelou inteligenciou a závierkou F/1,8 so senzorom Quadra CFA. Kombinácia týchto vlastností otvára používateľovi vlastný fotografický ateliér, ktorý si poradí vo všetkých svetelných podmienkach. Ultra široká šošovka fotoaparátu s priemerom 17 mm umožňuje jednoduchšie zachytiť celé postavy a vytvoriť tak krásne zábery prírodných scenérií. Pokroková umelá inteligencia dokáže rozpoznať ešte viacero prostredí a rozlíši 22 kategórií najrôznejších predmetov. Pre získané dáta vyberie jeden z viac ako 500 scenárov a vytvorí tak film profesionálnej kvality.

Predný 32Mpx fotoaparát s vylepšeným ISO a technológiou podsvietenia obrazu vytvorí skvelé selfie v ktorúkoľvek dennú dobu, pri ostrom aj tlmenom svetle. Zároveň umožňuje zväčšiť selfie snímky na plagátovú veľkosť 2,3 x 1,7 m, bez toho, aby prišlo ku strate detailov. Umelá inteligencia s funkciou skrášlenia dodáva selfie snímkam nevídanú krásu a zároveň prirodzenosť.

HONOR 20 Lite

Všetko vo vašej dlani

 

Bezrámčekový 6,21" displej s vysokým rozlíšením 2340p x 1080p FHD+ a kvapôčkovým vykrojením je k telu telefónu v pomere viac ako 90 %, aj tak ale padne veľmi dobre do ruky. Displej naviac prináša novú generáciu režimu šetrného pre ľudský zrak, ktorý prešiel certifikáciou TÜV Rheinland. To v praxi znamená, že displej výrazne znižuje množstvo vyžarovaného modrého svetla, a chráni tak oči aj pri dlhom prezeraní, predovšetkým pri tlmenom svetle.

Maximálna kapacita, maximálna sila

 

Veľkokapacitné úložisko 4+128 GB ponúka ešte viac priestoru pre tvorbu alebo uloženie až 500 dielov obľúbených seriálov. Úložisko možno naviac pomocou microSD karty rozšíriť až na 512 GB. Zážitok z obľúbených hier aj používaní aplikácií optimalizuje čipset 12 nm Kirin 710. O novú úroveň herných zážitkov sa stará revolučná turbo technológia pre rýchlejšie spracovanie grafiky GPU Turbo 2.0, ktorá až dramaticky zlepšuje efektivitu spracovania obrazu, a prináša tak príjemný herný zážitok z hrania hier na celej obrazovke.

HONOR 20 Lite

Pripojenie na každom kroku

 

Duálna 4G SIM sľubuje stabilné pripojenie k internetu a vylepšuje kvalitu hovorov. Režim AI Elevator naviac inteligentne rozpoznáva, či používateľ nastúpil do výťahu alebo z neho vystúpil. Behom okamihu dokáže obnoviť signál 4G.

Lokálna dostupnosť

 

HONOR 20 Lite je možné aktuálne zakúpiť u operátora O2 za cenu 269 Euro. U ďalších predajcov bude HONOR 20 Lite dostupný v priebehu mája.

Ďalšie informácie o telefóne nájdete TU.

HONOR 20 Lite

(Zdroj: Tlačová správa Honor)