Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HONOR odhalí celú vlajkovú flotilu produktového radu HONOR 20

HONOR odhalí celú vlajkovú flotilu produktového radu HONOR 20
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka inteligentných telefónov HONOR predstaví prvý dynamický holografický design na svete v rámci uvedenia nového produktového radu HONOR 20. Táto vlajková flotila prináša ďalší medzník do vývoja telefónov HONOR. Nový produktový rad HONOR 20 sa skladá z modelov HONOR 20, HONOR 20 PRO a HONOR 20 Lite.

Produktový rad HONOR 20 bude mať svoju premiéru 21. mája 2019 v Londýne. Stredom pozornosti bude najnovší člen renomovaného radu N, ktorý sa pýši špičkovým designom aj fotografickými schopnosťami. „Zachyťte zázrak,“ tvrdí HONOR, pretože sa používateľom dostane do rúk fotoaparát splňujúci priam profesionálne parametre. Za pohľad naviac stojí aj samotný vzhľad telefónu, ktorý je tvorený efektami dynamického holografu.

Zázrak prielomového holografického designu

 

HONOR kombinuje funkčnosť s čistou estetikou. Produktový rad HONOR 20 celkom po novom pristupuje k používateľskému zážitku tým, že prináša vôbec prvé inteligentné telefóny v histórii značky HONOR, ktoré sú vybavené sklenenou zadnou stranou osobitného charakteru.

Zadná sklenená strana sa vyrába v dvojfázovom procese s využitím vlastnej technológie značky HONOR, Triple 3D Mesh, prvý svojho druhu na svete. Prvú vrstvu tvorí sklo a druhá je zložená z celej palety farieb typických pre rad HONOR 20, ktoré budú odhalené pri svetovej premiére 21. mája. Výsledkom je optický efekt, ktorý pôsobí ako trojrozmerný a vďaka ktorému sa telefóny z radu HONOR 20 na prvý pohľad líšia od svojich predchodcov.

HONOR 20 Lite

Zázrak designu a funkcií zameraných na používateľa

 

Modely radu HONOR 20 sú osadené bezrámčekovým displejom s uhlopriečkou 6,26" s 91,6% pomerom veľkosti displeja k telu telefónu. Na rozdiel od svojich predchodcov majú modely tohto radu hladké okraje, čo im dodáva elegantný vzhľad. Súčasťou tejto zmeny je aj starostlivo premyslené umiestnenie čítačky odtlačkov prstov na pravej bočnej strane hliníkového rámu, ktoré vychádza z prirodzenej polohy prstov, keď človek berie telefón do ruky.

Asymetrické rozmiestnenie šošoviek fotoaparátu v tvare písmena L vylepšuje technologické schopnosti radu HONOR 20, pretože umožňuje použitie väčšej batérie pri zachovaní celkovej estetiky skleneného zadného panelu s holografickým designom.

Rada HONOR 20 zachytí zázraky pri svojej celosvetovej premiére v utorok 21. mája 2019 v Londýne, kde odhalí aj mnoho ďalších schopností svojich fotoaparátov a predstaví farebné prevedenia.

HONOR 20 Lite

(Zdroj: Tlačová správa Honor)