Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vianoce v Orange: Štedré porcie extra dát a bohatý bonus na zariadenia

Vianoce v Orange: Štedré porcie extra dát a bohatý bonus na zariadenia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Orange je aj tieto Vianoce pripravený prekvapiť svojich zákazníkov tým, čo majú najradšej. Extra porcia dát či 150 eurový extra bonus na smart zariadenia sú tromfy, na ktoré sa môžu tešiť zákazníci, ktorí sa od piatku 25.10. 2019 rozhodnú pre ponuku Orangeu. Odmena čaká aj na zákazníkov, ktorí využívajú stále najobľúbenejšiu službu Navzájom zadarmo.

Orange aj počas Vianoc naďalej pokračuje vo zvýhodňovaní zákazníkov, ktorí sa rozhodnú využívať služby balíka Love. Ten obsahuje všetko, čo rodina na komunikáciu, vzdelávanie a zábavu potrebuje.

Štedrý extra bonus vo výške 150 eur na nákup zariadení

 

Tí zákazníci, ktorí sa od piatku 25.10. 2019 rozhodnú pre balík služieb Love v troj-kombinácii s mobilným paušálom Go, pevným internetom a digitálnou TV, sa môžu tešiť na extra bonus vo výške 150 eur. Ten môžu využiť nielen na nákup smartfónu, ale hoci aj na nákup smart kolobežky, smart vysávača, smart hodiniek, televízora, či tabletu alebo notebooku z bohatej ponuky Orangeu. Vďaka tomu môžu byť Vianoce u zákazníkov Orangeu ešte bohatšie.

Extra bonus vo výške 100 eur na nákup zariadení aj naďalej môžu získať tí zákazníci, ktorí si svoj balík služieb Love vyskladajú len z paušálu Go a pevného internetu.

Teraz aj 60 GB dát navyše

 

Až 10 GB dát mesačne zadarmo je pripravených pre všetkých zákazníkov, ktorí si ku svojmu hlasovému paušálu Go vyberú niektoré zariadenie. 10 GB mesačne zadarmo na 6 mesiacov získajú zákazníci pri kúpe zariadenia s paušálom Go 10 € a vyšším, Go Data a ISIC, až 10 GB až na 9 mesiacov zadarmo získajú zákazníci, ktorí si kúpia zariadenie a programom Go Biznis.

Rovnaký bonus, teda 10 GB dát na 6 mesiacov získajú aj zákazníci, ktorí si teraz so svojim Go paušálom vytvoria balík služieb Love.

Extra dáta aj pre zákazníkov k Navzájom zadarmo

 

Orange chce počas predvianočného obdobia odmeniť aj verných zákazníkov, ktorí využívajú službu Navzájom zadarmo. Presne pre nich je určená odmena v podobe extra porcie dát 3 GB mesačne pre zakladateľa aj členov skupiny až na 6 mesiacov. Tí zákazníci, ktorí majú založené skupiny Navzájom zadarmo alebo sú členmi týchto skupín, budú mať po zaslaní SMS správy aktivované 3 GB navyše.

Obyčajné dáta dokážu neobyčajné veci

 

Počas tohtoročného sviatočného obdobia Orange pripravil pre svojich zákazníkov možnosť konať dobro. V rámci projektu Darujte dáta, ktorý vznikol v spolupráci s OZ Návrat dokážu teraz zákazníci obyčajnými dátami robiť neobyčajné veci.  Za každých 7 200 GB dát vyzbieraných od zákazníkov odmení Orange jednu rodinu, ktorá získa zadarmo mobilný paušál Go 20, pevný internet, modem s prístupom na internet, notebook Lenovo D330 a kurz ako používať internet. Zákazníci môžu svoje nevyužité dáta darovať pomocou SMS správy na číslo 100 s textom DARUJEM v čase od 25. októbra 2019 do 31. januára 2020. 

(Tlačová správa Orange)