Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovácie pre každého: motorola one macro, moto g8 plus, a moto e6 play

Inovácie pre každého: motorola one macro, moto g8 plus, a moto e6 play
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Motorola rozširuje portfólio svojich smartfónov hneď o tri nové modely, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytli inovácie pre každého. Či už hľadáte samostatný telefón s jedinečnými novými funkciami, ako je napríklad makro objektív fotoaparátu, model s vynikajúcou výdržou batérie, fotoaparátom a zvukovým výkonom, alebo dôveryhodné a aktuálne základy za prijateľnú cenu.

Bližšie ako kedykoľvek predtým s motorola one macro

 

Niektoré detaily vždy uniknú zo šošoviek smartfónov - farby včely, kvapôčka vody alebo peľ na kvetine. Tí, ktorí si nechcú nechať ujsť malé veci v živote, môžu siahnuť po motorola one macro, ktorý ponúka spotrebiteľom nový spôsob, ako vidieť svet vďaka bezkonkurenčnej sile jedinečného fotoaparátu s technológiou Macro Vision.

Fotoaparát s technológiou Macro Vision umožňuje zaostriť vo vzdialenosti 2 cm od objektu, ktorý je 5x bližšie ako pri normálnom objektíve. A to všetko bez ďalšieho príslušenstva a doplnkov. V skutočnosti vás žiadny iný smartfón na dnešnom trhu nedostane bližšie. Teraz môžete zachytiť najneuveriteľnejšie detaily vášho objektu a elegantne rozmazať pozadie pre profesionálny vzhľad, ktorý bude obdivovať každý.

Navyše k vyhradenému fotoaparátu s technológiou Macro Vision, vysoko kvalitný hlavný senzor a inteligentný senzor hĺbky zachytávajú úžasné snímky v okamihu. Bleskurýchle zaostrovanie pomocou lasera dokáže zaostriť váš objekt za zlomok sekundy a umožní tak hlavnému senzoru robiť ostrejšie fotografie aj v tých najnáročnejších svetelných podmienkach. Funkcie umelej inteligencie ako optimalizácia obrazu, automatické snímanie úsmevu a inteligentná kompozícia za vás odvedú ťažkú prácu a posunú vaše zábery na ďalšiu úroveň.

Motorola one macro sa môže tiež pochváliť 4 000 mAh batériu s dlhou výdržou, s ktorou dokážete fungovať až do 2 dní. A s inteligentnou a úspornou čipovou sadou s umelou inteligenciou, s vami bude váš smartfón držať krok bez ohľadu na to, koľko prekrásnych fotiek zhotovíte.

Smartfón motorola one macro.

Vďaka štýlovému dizajnu v dvoch štýlových farebných odtieňoch, Space Blue alebo intenzívnom Ultra Violet, budete chcieť tento telefón ukazovať rovnako ako fotografie, ktoré na ňom urobíte. Jeho 6,2 palcový displej Max Vision HD+ je ideálny na ukážku vašich obľúbených fotografií, pričom sa stále pohodlne zmestí do jednej ruky. Na motorola one macro je tiež k dispozícií veľké množstvo ukladacieho priestoru, takže 64 GB ROM a 4 GB RAM vám umožnia ukladať viac aplikácií a úloh bez obetovania výkonu.

Smartfón motorola one macro.

moto g8 plus prekonáva očakávania

 

Obľúbená rodina moto g sa rozrástla o nového člena moto moto g8, ktorý v strednej triede prináša prvotriedne funkcie, ako napríklad špičková technológia fotoaparátu, vynikajúci zvuk a dlhá výdrž batérie. Ide o doteraz najpôsobivejšiu inováciu z dielne výrobcu, ktoré posúva smartfón na ďalšiu úroveň, aby používateľom poskytol špičkové funkcie po ktorých túžia, vo sviežom a súčasnom, aktualizovanom dizajne.

Model moto g8 plus sa môže pochváliť tým najlepším zážitkom z fotografovania v rámci moto g, pričom obsahuje inteligentný fotoaparát Quad Pixel so 4x vyššou citlivosťou na svetlo, ktorý zaisťuje, že každý nasnímaný záber bude ostrý a živý. moto g8 plus obsahuje niektoré z najlepších súčasných noviniek spoločnosti Motorola, vrátane 48 MPx hlavného fotoaparátu s Nočným Snímaním, senzora hĺbky a samostatnej akčnej videokamery s 117 ° ultraširokým zorným uhlom na zaznamenávanie širokouhlých videí pri držaní telefónu vo zvislej polohe. Ak sú pre vás prioritou selfie, má tiež predný 25 MPx fotoaparát, ktorý vám dodá doteraz tie najživšie farby a obrázky.

Smartfón moto g8 plus.

Vychutnajte si ešte dokonalejší zážitok s 6,3 palcovým displejom Max Vision FHD + na moto g8 plus. S pomerom strán 19:9, je bezokrajová obrazovka perfektná pre sledovanie vašich obľúbených relácií a filmov. Doprajte si neuveriteľný zvuk vďaka duálnym stereofónnym reproduktorom vyladeným od Dolby, ktoré sú dvakrát výkonnejšie a majú o 50% hlasitejšie basy pre najpútavejší zvukový zážitok na telefóne moto g.

4 000 mAh batéria ponúka výdrž 40 hodín a technológia TurboPower na moto g8 plus zaisťuje, že sa môžete rýchlo nabiť, keď je to potrebné a získate 8 hodín energie iba za 15 minút nabíjania, aby ste sa mohli znova baviť.

Smartfón moto g8 plus je vybavený Moto Experiences a čistým softvérom pre Android 9 Pie, ktorý fanúšikovia značky Motorola poznajú a milujú, a prináša výkon fotoaparátu, displeja, zvuku a batérie, ktorý hľadáte. Vyberte si jeden v krásnych farebných odtieňoch Cosmic Blue alebo Crystal Pink, teraz v aktualizovanom dizajne a vodeodpudivou ochranou.

Smartfón moto g8 plus.

moto e6 play prináša oveľa viac za menej

 

Spotrebitelia s obmedzeným rozpočtom sa môžu spoľahnúť na rodinu moto e, ktorá poskytuje jedinečné a aktuálne funkcie, ktoré potrebujú za dostupnú cenu. Vyhľadávači najlepších ponúk s lacnými telefónmi, ktoré stále ponúkajú kvalitu a výkon, budú ohromení s moto e6 play.

moto e⁶ play vám poskytuje rýchly prístup k vašim obľúbeným funkciám vďaka čítačke odtlačkov prstov umiestnenej na zadnej strane telefónu a vstavanej technológii odomknutia tvárou. Nájdete tu 32 GB vstavaného ukladacieho priestoru s možnosťou rozšírenia o ďalších 256 GB pomocou slotu na kartu microSD.

Pre mnohých spotrebiteľov sú fotoaparát a batéria vždy na prvom mieste, preto výrobca zahrnul 13MPx zadný fotoaparát a 3 000 mAh batériu, vďaka ktorej získate dlhodobú energiu na jedno nabitie.

Displej Max Vision HD+ s uhlopriečkou 5,5 palca ponúka širšie zobrazenie a pritom sa stále pohodlne drží v ruke. Smartfón moto e6 play prichádza v pútavých farebných odtieňoch, Steel Black a Ocean Blue, ktoré dotvárajú elegantný dizajn.

Smartfón moto e6 play.

Cena a dostupnosť

 

moto g8 plus bude na Slovensku k dispozícii od 8. novembra za odporúčanú cenu 269 €.

motorola one macro bude na Slovensku k dispozícii od 24.októbra za odporúčanú cenu 229 €.

moto e6 play bude na Slovensku k dispozícii v priebehu novembra za odporúčanú cenu 99 €.

Smartfón moto e6 play.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)