Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Výnimočne tenký odolný smartfón Cat S52 zvládne všetky skúšky

Výnimočne tenký odolný smartfón  Cat S52 zvládne všetky skúšky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Cat Phones predstavila Cat S52, mimoriadne tenký a elegantný, ale skutočne odolný telefón. Telefón Cat S52 popiera očakávania spotrebiteľov na výzor odolného telefónu. Ponúka rovnaký stupeň odolnosti ako vo vojenskej triede, pohodlne sa zmestí do vrecka a je tenší ako bežný smartfón s krytom, ktorý ponúka iba obmedzenú ochranu.

Model S52 má hrúbku iba 9,69 mm a hmotnosť 210 g. Obsahuje kvalitný hliníkový rám s tenkou, ale odolnou nekĺzavou pogumovanou zadnou doskou TPU, ktorá zaisťuje elegantný, klasický vzhľad a pocit, ktorý je vždy príjemný, bez ohľadu na to, kam vás deň zavedie. Predná strana produktu je úplne pokrytá vrstvou skla Corning Gorilla 6, ktoré je odolné voči poškriabaniu a prasknutiu. Sklo je mierne zapustené pod ochranný rám. Dizajn dopĺňajú celokovové tlačidlá a vodeodolné konektory.

Napriek svojmu elegantnému dizajnu je najnovší telefón Cat rovnako odolný ako iné modely z dielne spoločnosti Cat Phones. Telefóny Cat sú známe tým, že stanovujú štandardy v oblasti odolnosti a ani model Cat S52 nie je žiadnou výnimkou. Je zostavený tak, aby vydržal. Telefón odolal mimoriadne prísnej skúške pádom na betón, a to 30-krát z výšky 1,5 metra vrátane pádov na každú stranu a roh.

Odolný smartfón Cat S52.

Je odolný voči nečistotám a prachu a môžete ho úplne ponoriť do vody. Telefón má stupeň ochrany pred vniknutím IP68. Zároveň má vojenské parametre, spĺňa podmienky americkej vojenskej normy MIL STD 810G. To znamená, že bol telefón podrobený niekoľkým skúškam odolnosti vrátane tepelných šokov, extrémnych vysokých a nízkych teplôt, skúškam vibrácií, bubnovým skúškam a soľnej hmle, aby bolo zabezpečené, že v prípade modelu Cat S52 nedôjde k nehodám.

Hlavný fotoaparát ponúka rýchle a presné zaostrovanie pomocou duálneho pixelového snímača Sony a jasnej clony f/1,8, ako aj pixelov s veľkosťou 1,4 µm, ktoré ponúkajú vynikajúci výkon pri slabom osvetlení. Vďaka týmto prvkom a pokročilému softvéru na spracovanie viacerých snímok je tento odolný telefón vybavený najlepším fotoaparátom vo svojej triede.

Odolný smartfón Cat S52.

„Štatisticky každý tretí Európan v posledných troch rokoch vážne poškodil svoj telefón každodennými pádmi a nehodami, a to znamená naozaj veľa rozbitých telefónov. Nielen, že je to pre spotrebiteľov veľmi nepríjemné, ale oprava alebo výmena telefónu môže byť neúmerne drahá. Model Cat S52 predstavuje telefón, ktorému život neublíži. Vo svojej podstate je to skutočný odolný telefón Cat, ale s normálnym dizajnom, ktorý vyzerá skvelo a poskytuje skvelý pocit. Elegantný a odolný – o jednu vec na starosti menej“, uviedol Peter Cunningham, viceprezident pre produktové portfólio spoločnosti Bullitt Group.

Odporúčaná maloobchodná predajná cena modelu Cat S52 je 499 € a bude k dispozícii od 12. novembra 2019 na webovej lokalite https://www.catphones.com/lp/cat-s52-slovakia/ a u hlavných operátorov a predajcov.

Odolný smartfón Cat S52.

Odolný smartfón Cat S52.

(Zdroj: Tlačová správa Cat Phones)