Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové herné notebooky MSI s 300 Hz displejmi uživia masívne 99,9 Wh batérie

Nové herné notebooky MSI s 300 Hz displejmi uživia masívne 99,9 Wh batérie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca počítačového hardvéru MSI oznámil prírastok dvoch nových herných notebookov, ktoré sú vybavené displejmi so super rýchlymi 300 Hz obnovovacími frekvenciami a veľkými 99,9 Wh batériami, ktoré im pomôžu výrazne predĺžiť čas napájania z batérie.

Prvý z nových herných notebookov nesie označenie MSI GS66 Stealth a je vyhotovený v peknom a pomerne nenápadnom čiernom dizajne, ktorý na prvý pohľad nenaznačuje, že ide o herný stroj. Na druhej strane nový herný notebook MSI GE66 Raider má výraznejší dizajn s „panoramatickým aurora osvetlením“, čo znamená, že notebook bude môcť zo spodného okraja vyžarovať svetlo v RGB farbách. Navyše má tento model viac portov, vrátane čítačky SD kariet.

Herný notebook MSI GS66 Stealth

Oba modely nových herných notebookov môžu byť vybavené displejmi s obnovovacou frekvenciou 300 Hz a čo je ešte pôsobivejšie, že každý je dodávaný s obrovskou 99,9 Wh batériou. Ak sa používateľ rozhodne pre konfiguráciu s 300 Hz displejom, táto batéria rozhodne príde vhod, keďže takéto displeje dokážu odoberať množstvo energie. Ak však nemusíte hrať hry v 300 Hz, veľká batéria by mala poskytnúť dostatok energie pre bežné používanie.

Herný notebook MSI GE66 Raider

Nové herné notebooky z dielne MSI majú 15,6 palcové displeje a každý z nich môže byť osadený procesormi Intel Core 10. generácie až do Core i9 H. Podľa vyjadrenia spoločnosti MSI budú notebooky používať „najnovšie grafické karty Nvidia RTX“, takže nie je jasné, o aké modely sa jedná konkrétne. Rovnako nie je známa ani cena. Oba herné notebooky s 300 Hz displejom by mali byť k dispozícii neskôr v tomto roku.