Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom nadelí darčeky pre všetkých, s výhodnejším hardvérom pre verných

Telekom nadelí darčeky pre všetkých, s výhodnejším hardvérom pre verných
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Slovak Telekom štartuje tohtoročnú vianočnú kampaň vo štvrtok 29. októbra 2020. Na výber budú osvedčené dvojičky v novej kombinácii, veľa atraktívneho hardvéru, extra dáta, balíčky i darčeky pre všetkých.

MOBIL+FIX: Darčeky HBO Go, Deezer i Videotéka zdarma pre všetkých

Telekom ponúkne v tohtoročnej kampani nie jeden, ale rovno viaceré darčeky, ktoré môžu zákazníci využívať naraz. Prvým je hudobná služba Deezer s viac ako 56 miliónmi skladieb. Zákazníci ho môžu získať na 60 dní k mobilnému paušálu, mobilnému internetu či pevným službám.

Druhým darčekom je HBO Go na 30 dní. Benefit možno využiť pre nové aktivácie v období od 29.10.2010 do 31.12.2020. Aj tento darček platí pre zákazníkov s mobilným paušálom, mobilným internetom či pevnou službou.

Tretím darčekom sú filmy, seriály a dokumenty vo Videotéke zdarma pre všetkých zákazníkov Magio TV, Magio Go a po novom aj Magio Go Benefit (je zahrnutý v nových paušáloch od úrovne Ideál 25 resp. Data 25). Zákazníci budú môcť sledovať stovky hodín videí od 1. novembra do konca tohto roka.

Štvrtým darčekom je Dvojnásobný kredit k Predplatenke. Ten možno získať pri prvom dobití karty ľubovoľnou sumou od 2.11 do 30.11.2020.

MOBIL: Nekonečné dáta na 90 dní v Magenta 1

Ak si zákazník aktivuje, predĺži a dokonca aj zmení paušál na Základ 11 až Ideál 37 alebo Biznis Mini 12 až Biznis Premium 38, získa balík Nekonečno HD na 90 dní, ak je v skupine Magenta 1, resp. na 30 dní, ak v skupine M1 nie je. Balík Nekonečno HD má nekonečný objem dát s rýchlosťou 10/10 Mbps a zákazník ho čerpá po minutí svojho objemu dát v paušále.

MOBIL+FIX: Výhodnejšia ponuka pre verných zákazníkov

Ďalšou novinkou vianočnej ponuky bude lepší cenník hardvéru pre našich verných zákazníkov. Táto akcia bude platiť od 29. októbra 2020 pre všetkých zákazníkov s novými Telekom paušálmi, ÁNO, Happy, Bez záväzkov, Mobilným internetom či pevnými službami, ktoré si zákazník predlžuje. Vďaka vernosti získa zákazník zľavu na hardvér až do výšky 30 €.

Pre zákazníkov, ktorí si budú kupovať mobilné paušály cez web či aplikáciu bude k dispozícii ďalšia zľava na hardvér:

- 20 € pre paušály Základ 11 až Ideál 27
- 30 € pre Ideál 32 až Nekonečno SD
- 50 € pre Dáta HD, Nekonečno HD a Nekonečno MAX

Obe zľavy sa budú dať navyše kombinovať, takže existujúci zákazníci pri kúpe cez web či aplikáciu môžu získať najväčšie benefity.

MOBIL+FIX: Dvojičky k službám od Samsungu

Osvedčený bestseller Telekom Vianoc má opäť novú podobu. K dispozícii budú dve verzie dvojičiek, pričom jedna sa bude dať premiérovo kúpiť nielen k mobilným paušálom, ale aj Magio internetu či Magio TV. Ide o kombináciu 4K Smart TV s 50“ uhlopriečkou značky Samsung + smartfónu Samsung Galaxy A20e.

V ponuke nechýba ani klasická verzia s dvomi smartfónmi: Samsung Galaxy A51 + Samsung Galaxy A20e. Tá je k dispozícii pre mobilné paušály.

FIX+MOBIL: Päť druhov hardvéru na výber

Vo vianočnej kampani 2020 má Telekom päť atraktívnych hardvérových ponúk do vypredania zásob. Všetkých päť je k dispozícii pre zákazníkov pevných služieb a tri z nich aj k mobilným paušálom.

Pre všetkých zákazníkov (mobil i fix) je k dispozícii 4K SMART TV Philips s uhlopriečkou 65“, Sony PlayStation 4 Pro 1TB s hrou FIFA 21 a výkonný notebook Huawei Matebook 13 (a k nemu aj myš ako darček).

Pre zákazníkov pevných služieb (Magio TV a Magio Internet) je okrem vyššej trojice na výber aj notebook strednej triedy Asus Vivobook 14 (+ batoh ako darček) a slúchadlá Huawei Freebuds 3i.

B2B PONUKA: Microsoft Surface + Office 365 na pol roka zdarma

Špeciálne pre B2B zákazníkov pripravil Telekom tablet Microsoft Surface, ktorý si možno zobrať k Biznis paušálom, BiznisNetu alebo Magio TV. Navyše k nemu dostanú zákazníci aj Office 365 na pol roka zadarmo.

Magio internet s TV zdarma

Aby mohli mať zákazníci TV stále so sebou, ak využívajú Magio internet, tak im Telekom ponúkne možnosť využívať Magio Go Benefit ako darček. Stačí, ak si v čase od 29.10.2020 do 31.1.2021 aktivujú alebo predĺžia zmluvu na Magio internet a potom budú môcť celé dva roky využívať mobilnú TV zdarma.

Takto môžu sledovať v mobile alebo tablete 10 slovenských kanálov, 7-dňový archív a veľa filmov a seriálov (+ dokumenty BBC Earth a Ťuki TV rozprávky).

Prvé Vianoce na Predplatenke

 

Slovak Telekom štartuje po prvý raz aj vianočnú kampaň pre Predplatenku a ponúkne zákazníkom viaceré benefity.

Dvojnásobný kredit v novembri

Od 2.11 do 30.11.2020 bude platiť akcia so 100% bonusovým kreditom k Predplatenke. Ten možno získať pri prvom dobití karty ľubovoľnou sumou a benefit je k dispozícii pre všetkých zákazníkov pri dobíjaní hocijakým spôsobom.

Extra dáta k vyšším balíkom

Jedným z najvýhodnejších balíkov Predplatenky sú 3 GB a 5 GB balíky na 30 dní s automatickou obnovou. Teraz ich Telekom ešte viac zvýhodní a ak si zákazník aktivuje jeden z balíkov v období od 2.11 do 31.12.2020, bude automatický získavať extra 1 GB dát každých 30 dní.

Zákazník bude dostávať extra 1 GB, pokiaľ bude mať balík stále aktívny aj po Novom roku. Neminuté dáta sa prenášajú do ďalšieho mesiaca vrátane extra GB.

Súťaž o smartfóny v online svete

Telekom bude počas vianočnej kampane od 2.11 do 31.12.2020 zároveň aj motivovať zákazníkov na aktiváciu nových SIM kariet cez web.

Každý týždeň bude zo zákazníkov vyžrebovaný výherca smartfónu. Spolu sa bude súťažiť o 8 kusov Samsung Galaxy S20.

(Zdroj: Tlačová správa a online konferencia Slovak Telekom)