Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Najnovší odolný smartfón Doogee vylepšuje pamäť a fotoaparát

Najnovší odolný smartfón Doogee vylepšuje pamäť a fotoaparát
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Doogee je považovaná za jednu z najlepších značiek medzi odolnými smartfónmi. Teraz čínsky výrobca predstavil najnovší prírastok do radu svojich super odolných smartfónov. Nesie názov Doogee S88 Plus.

Hlavným lákadlom je opäť odolnosť, ktorú tento telefón získal, no vo vnútri je tiež niekoľko dôležitých vylepšení. V prvom rade bola navýšená operačná pamäť RAM na 8 GB zo 6 GB v predchádzajúcom modeli S88 Pro. To znamená viac priestoru pre Android aplikácie, ktoré môžu byť otvorené a pracovať.

Po druhé, vývojári vylepšili výkon fotoaparátu a tak model S88 Plus ponúka zadný fotoaparát s trojitým objektívom vyrobený spoločnosťou Samsung. Ten prináša kombináciu rozlíšení 48 + 8 + 8 megapixelov, s pridanou umelou inteligenciou, ktorá by mala snímať fotografie a videá lepšie ako kedykoľvek predtým. Fotoaparát sa môže tiež pochváliť integrovaným spracovaním HDR a ultraširokým režimom, hoci mu chýba optické priblíženie.

Odolný smartfón Doogee S88 Plus.

Vďaka týmto vylepšeniam je najnovší telefón Doogee viac v súlade s konkurenciou, pokiaľ ide o štandardné špecifikácie, ktoré vyhľadávajú spotrebitelia. No pridáva tiež charakteristické vlastnosti pre túto sériu, ako je napríklad plná vodotesnosť a prachotesnosť, či ochrana vo vojenskej triede MIL-STD- 810G proti pádom a tvrdým nárazom. Inými slovami, pre tento telefón nebudete potrebovať ochranné puzdro.

Jeho hodnotenie v kategórii IP68 / IP69K znamená, že prežije ponorenie sa do vody v hĺbke až 2 metre a pád na tvrdý povrch z výšky až 1,5 metra. Rovnako ako predchádzajúce telefóny Doogee, si aj tento model prešiel testami tlaku medzi tehlami a ponorením do piesku. Na zadnej strane smartfónu sú umiestnené LED svetlá, ktoré sa dajú prispôsobiť pre rôzne upozornenia. Batéria s kapacitou 10 000 mAh by mala zabezpečiť dostatočnú výdrž (až 470 hodín v pohotovostnom režime).

Odolný smartfón Doogee S88 Plus.

Prednej strane dominuje 6,3- palcový LCD displej s rozlíšením 1 080 x 2 340 pixelov. Smartfón je poháňaný procesorom Helio P70 a má 128 GB interné úložisko. Predinštalovaný je operačný systém Android 10 a k dispozícii sú aj niektoré užitočné aplikácie pre tých, ktorí trávia čas vonku, vrátane kompasu, aplikácie na meranie výšky a lupy.

Nový odolný smartfón Doogee S88 Plus sa predáva za prijateľných 349,98 dolárov. Na výber je vo farbách Army Green, Fire Orange a Mineral Black.

Odolný smartfón Doogee S88 Plus.