Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo vydáva výkonný herný smartfón Legion Phone Duel 2

Lenovo vydáva výkonný herný smartfón Legion Phone Duel 2
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Herné smartfóny sa vyznačujú vysokým výkonom a užitočnými doplnkami pre mobilných hráčov, ktorí požadujú to najlepšie od svojich mobilných zariadení. Najnovším prírastkom je model Legion Phone Duel 2 z dielne čínskej spoločnosti Lenovo.

Nový herný smartfón Lenovo Legion Phone Duel 2 si prináša dva aktívne chladiace ventilátory pre pokročilé riadenie tepla. Tieto ventilátory pracujú v tandeme s pasívnou chladiacou parnou komorou. Vývojári vybavili tento telefón aj ôsmimi rôznymi tlačidlami okolo krytu a displejom s vysokou obnovovacou frekvenciou a dotykovou vzorkovacou frekvenciou.

Vo vnútri nájdeme najnovší procesor Snapdragon 888 od spoločnosti Qualcomm, ktorý spolupracuje s až 18 GB operačnej pamäte RAM. To je úctyhodné množstvo pamäte pre smartfón, čo by malo zabezpečiť, aby mobilné hry fungovali plynule. Kapacita vnútorného úložiska je pritom až 512 GB.

Herný smartfón Lenovo Legion Phone Duel 2.

Prednej strane tohto herného smartfónu dominuje 6,96-palcový AMOLED displej s rozlíšením 1 080 x 2 460 pixelov, ktorý sa môže pochváliť obnovovacou frekvenciou až 144 Hz a dotykovou vzorkovacou frekvenciou až 720 Hz. Displej podporuje obrazovú technológiu HDR10+ a spoločnosť Lenovo tvrdí, že dosahuje jas až 1 300 nitov.

Nechýba podpora 5G siete a na zadnej strane sa nachádza duálny fotoaparát s kombináciou 64-megapixelového a 16-megapixelového objektívu. K dispozícii je aj 44-megapixelová selfie kamera, ktorá vyskočí z tela smartfónu a ak sa nepoužíva, zostane zasunutá v kryte. Výhodou je, že tak nepotrebuje žiaden výrez v displeji, ako je to v prípade iných smartfónov.

Herný smartfón Lenovo Legion Phone Duel 2.

K dispozícii sú štyri mikrofóny, ktoré využívajú technológiu potláčania okolitého hluku a zaisťujú tak zreteľný hlas používateľa. Batéria má veľkú kapacitu až 5 500 mAh a môže sa nabíjať pôsobivým výkonom 90 W. Je to možné vďaka rozdeleniu batérie na dva kusy, ktoré sa nabíjajú osobitne a súčasne.

Herný smartfón Lenovo Legion Phone Duel 2 sa začne v Európe predávať za cenu 799 EUR. Na výber bude v bielom alebo čiernom farebnom prevedení krytu.

Herný smartfón Lenovo Legion Phone Duel 2.