Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj Tool Ring posúva nosenie na vyššiu úroveň

Multifunkčný nástroj Tool Ring posúva nosenie na vyššiu úroveň
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 7. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Multifunkčné nástroje určené na každodenné nosenie často obetujú vzhľad a pohodlie v mene funkcie, no novo uvedený nástroj ToolRing nerobí žiadne kompromisy. Tento vyleštený „šperk“ sa dá prekvapivo použiť na rôzne úlohy a mimo to funguje ako módny doplnok, ktorý sa dá ľahko nosiť so sebou. A to buď na prste ako prsteň, alebo zavesený na krku či visiaci z pútka na opasok.

Nový multifunkčný nástroj s výstižným názvom Tool Ring je vyrobený z titánu triedy 5, vďaka čomu je nielen ľahký a pohodlný na prenášanie, ale je aj mimoriadne odolný. Prsteň má na svojom vonkajšom okraji sadu drážok, ktoré sú vyrezané tak, aby vyhovovali rôznym doplnkom, ktoré je tak možné ľahko zasunúť dovnútra a von v závislosti od vykonávanej práce.

Multifunkčný nástroj Tool Ring.

Medzi tieto nástroje patrí pero so zaťahovacou guľôčkovou špičkou, ktoré sa dá ľahko otvárať a zatvárať, malý nástavec s titánovou čepeľou, ktorý bude rezať a krájať balíky a obaly, a ktorý má bezpečnostný uzáver. Ďalej je tu nástavec na baterku so svietivosťou 10 lúmenov, ktorá sa otočením zapína a vypína a má výdrž batérie až 10 hodín.

Drážka na náradie môže slúžiť aj ako páčidlo na vypáčenie plechoviek všetkých druhov a samozrejme i ako otvárač na fľaše, keď si po všetkej tej tvrdej práci chce používateľ dať nejaké tekuté občerstvenie. Okrem toho môže nástroj obsahovať bežné šesťhranné bity, či už je to krížový alebo plochý skrutkovač, pričom sa dajú namontovať až tri súčasne.

Multifunkčný nástroj Tool Ring.

Tool Ring je k dispozícii v rôznych farbách a veľkostiach prsteňa, aby sa do neho zmestili veľké i malé prsty. Je navrhnutý tak, aby sa dal nosiť na ruke ako prsteň, no dá sa rovnako ľahko nosiť ako náhrdelník alebo si ho používateľ môže pripevniť na karabínu a zavesiť za pútko na opasok alebo batoh.

Multifunkčný nástroj Tool Ring sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter od 35 dolárov za základné balenie s jedným krížovým bitom. Distribúcia je naplánovaná na február 2022.

Multifunkčný nástroj Tool Ring.