Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Panasonic HomeHawk: HD diaľkový monitorovací domáci systém

Panasonic HomeHawk: HD diaľkový monitorovací domáci systém
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Panasonic na výstave CES 2018 predstavila nový diaľkový domáci monitorovací systém HomeHawk série KX-HN7000. Systém sa dá nakonfigurovať ako jedna HD kamera pre ochranu vchodových dverí, pričom sa dá skombinovať s až 16 periférnymi HD kamerami pre pokrytie celého obvodu domu a dvora či záhrady.

Majitelia domov sa v dnešnej dobe snažia pozorne sledovať aktivity vo vnútri i mimo domova, vo dne či v noci a to aj na diaľku napríklad z práce. Kontrolujú napríklad domáce zvieratá, či pozerajú na návštevníkov u dverí alebo sa len chcú uistiť, kedy sa ich blízky vrátil domov. Práve pre nich prináša systém HomeHawk KX-HN700 niekoľko zaujímavých funkcií.

Hlavná plne farebná HD kamera pre vchodové dvere je bezdrôtová a odolná voči poveternostným vplyvom v kategórii IP65. Je tiež vybavená jasným LED osvetlením. Na rozdiel od väčšiny iných domácich monitorovacích kamier sa HomeHawk môže pochváliť širokouhlým záberom až 172 stupňov, ktorý dostatočne pokryje celú plochu pred vchodovými dverami.

Diľakový HD domáci kamerový systém Panasonic HomeHawk KX-HN7000

K monitorovaciemu domácemu systému je možné prijpojiť ať 16 voliteľných bezdrôtových kamier HomeHawk v plne farebnom HD rozlíšení. Všetky kamery ponúkajú aj technológiou farebného nočného videnia od Panasonicu, vďaka ktorej používateľ rozozná všetky detaily a nemusí lúštiť zo zrnitého šedivého obrazu ako tomu je pri iných systémoch. Kamery sú navyše vybavené reproduktorom a mikrofónom pre obojsmernú komunikáciu.

HD kamery HomeHawk KX-HN7000 majú zabudované nabíjateľné batérie s dlhou životnosťou, takže sú úplne bezdrôtové a dajú sa bez problémov umiestniť kdekoľvek v exteriéri alebo interiéri. Prostredníctvom mobilnej aplikácie sa dajú nastaviť bezpečnostné zóny, tak aby sa eliminovali nežiaduce upozornenia, zatiaľ čo videozáznam je nahrávaný na zabezpečenú microSD kartu, ktorá je inštalovaná v bezdrôtovej prístupovej jednotke systému. Zariadenie Panasonic HomeHawk KX-HN7000 je tiež kompatibilné so službou Google Assistant alebo Amazon Alexa prostredníctvom zariadení týchto výrobcov, ako je Google Home či Amazon Echo.