Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S pohyblivou posteľou Rocking Bed budete zaspávať ako batoľa

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Rocking Bed na výstave CES 2018 prezentuje patentovanú hojdaciu posteľ Rocking Bed for Adults, ktorá používateľom prostredníctvom jemných pohybov pomôže ľahšie vkĺznuť do spánku.

Matky vedia, že jemný hojdací pohyb podporuje relaxáciu a poskytuje rýchlejšiu cestu pre zaspávanie ich malých detí. Na silu jemného pohybu s kývaním poukazujú rôzne hojdacie stoličky, kolísky, kočíky a iné detské predmety. No doteraz neexistovala žiadna komerčne dostupná hojdačka pre dospelých.

Rocking Bed for Adults je špecialne navrhnutá konštrukcia, ktorá vytvára jemný pohyb postele zo strany na stranu a pomáha tak ľahšie zaspávať.

To sa však zmenilo s príchodom hojdacej postele Rocking Bed for Adults, ktorá je navrhnutá tak, aby simulovala ten istý pohyb, akým nás naše matky v detstve uspávali. Podľa jednej štúdie z roku 2011 dokáže hojdanie synchronizovať mozgové vlny počas krátkeho spánku. Pomaly sa pohybujúca posteľ by teda mal uľahčiť prechod z bdelého stavu do spánku. Senzorická stimulácia spojená s kývavým pohybom vyvíja sychronizáciu v mozgu, ktorá podporuje endogénne spánkové rytmy. Výsledkom je dlhší a zdravší spánok.

Hojdacia posteľ Rocking Bed for Adults sa jemne pohybuje zo strany na stranu, čím umožní plynulejší prechod do spánku a pomáha rýchlejšie zaspať aj ľuďom, ktorí majú problémy so zaspávaním. Posteľ prináša upokojujúci pocit a človek sa na druhý deň cíti oddýchnutý a uvoľnený.

Hojdacia posteľ Rocking Bed for Adults sa jemne pohybuje zo strany na stranu, čím umožní plynulejší prechod do spánku a pomáha rýchlejšie zaspať aj ľuďom, ktorí majú problémy so zaspávaním.

Hojdacia posteľ pozostáva z jednoduchého, no efektívneho rámu, ktorý je vybavený tichým motorom. Ten zabezpečí vytvorenie plynulého pohybu zo strany na stranu, ktorý je podobný tomu, aký poskytnú detské kolísky či kočíky. Stačí jednoducho vymeniť pružiny pod matracom za patentované hojdaciu konštrukciu v existujúcej posteli. Spoločnosť Rocking Bed dodáva svoju technológiu v troch veľkostiach podľa typov postelí.

Hojdacia posteľ pozostáva z jednoduchého, no efektívneho rámu, ktorý je vybavený tichým motorom. Ten zabezpečí vytvorenie plynulého pohybu zo strany na stranu, ktorý je podobný tomu, aký poskytnú detské kolísky či kočíky.