Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárne dizajnové svetlá Lifx Tile nie sú ani sekundu rovnaké

Modulárne dizajnové svetlá Lifx Tile nie sú ani sekundu rovnaké
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
7. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Lifx Tile sú niečo ako svetelné krídla pre dizajnérovu fantáziu. Áno znie to vzletne, ale dnes veľa ľudí dbá na štýlové osvetlenie interiéru. Či už s „Edisonovými“ žiarovkami, alebo s farebnými LED žiarovkami. Svetlá Lifx Tile však idú vlastnou cestou. Neslúžia primárne na osvetlenie miestnosti, ale skorej na vybudovanie štýlovej atmosféry.

Súbor svetiel sa skladá z piatich panelov, ktoré sú navzájom prepojené až polmetrovým káblom a tak ich môžete pripevniť na stenu v akomkoľvek tvare. Fantázii sa medze nekladú. No a následne si cez aplikáciu nastavíte akúkoľvek farbu z palety až šestnástich miliónov farieb a určíte jej, nielen na ktorom paneli má zasvietiť, ale aj na ktorej jeho časti.

Súbor svetiel Lifx Tile sa skladá z piatich panelov, ktoré sú navzájom prepojené až polmetrovým káblom a tak ich môžete pripevniť na stenu v akomkoľvek tvare.

Panel je totižto delený na 64 menších blokov. To umožňuje doslova kresliť na stenu svetlom. A to nielen staticky, aplikácia umožňuje aj dynamické zmeny. Dúhové prelivy či farby firemného loga, je to len na vás. Výrobcovia sa pohrali aj s možnosťou kontroly intenzity. Tá je pri LED svetlách zväčša problematická, ale pri svetlách Lifx Tile zvládli tlmenie cez softvér od 10% až po 100% intenzitu.

Panel svetla Lifx Tile je delený na 64 menších blokov. To umožňuje doslova kresliť na stenu svetlom. A to nielen staticky, aplikácia umožňuje aj dynamické zmeny.

No a keď vám štvorce nebudú stačiť, Lifx prináša aj modelový rad s názvom Beam. Ako už názov napovedá, svietidlá sú v tomto prípade akoby lúče a teda jedno svetlo má rozmery dlhého pravítka 300 na 35 milimetrov. Kombináciou svetiel Lifx Tile a Beam tak viete spraviť aj z nudného interiéru svoj vlastný chrám oddychu.

No a keď vám štvorce nebudú stačiť, Lifx prináša aj modelový rad s názvom Beam.