Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Rozžiarte domácnosť s inteligentnými zariadeniami C by GE

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V tomto roku sa dočkáme viacerých nových produktov C by GE pre inteligentnú domácnosť. Pribudnú tak rôzne LED žiarovky a svetlá s plnofarebnou podporou svietenia, ktoré získali vysoký štandard „Made for Google“, spolu s inteligentnými vypínačmi a zásuvkami.

Partnerstvo spoločností GE a Google prináša novú úroveň použiteľnosti inteligentných zariadení. Žiarovky a vypínače zo série C by GE sa tak dajú samostatne hlasovo ovládať bez nutnosti centrálneho zariadenia. Budú sa dať bez problémov ovládať cez Bluetooth prostredníctvom ľubovoľného inteligentného zariadenia Google, ako je napríklad Google Home, Google Max či Google Home Hub.

Do nového ekosystému inteligentných zariadení z rodiny C by GE pribudli plnofarebné LED diódy, ktoré prinášajú možnosť osvetlenia s miliónmi farebných možností či vyladenie bieleho svetla v žiarovkách, svietidlách či svetlených pásoch s vlastnou veľkosťou. Všetko s možnosťou hlasového ovládania, ovládania prostredníctvom aplikácie GE alebo nastavením vlastných rutín a rozvrhov.

Inteligentné vypínače C by GE pridávajú ďalšiu vrstvu ovládania bez nutnosti centrálneho ovládacieho zariadenia. Používatelia tak získajú plnú kontrolu nad každou žiarovkou v domácnosti, aj keď je vypínač napájania vypnutý. K dispozícii je široká škála možností ovládania, od jednoduchého zapínania a vypínania svetiel, až po premenu vypínača na aktívny stmievač osvetlenia.

Vypínač má integrované snímače pohybu a okolitého osvetlenia. Ak sa deteguje pohyb, automaticky zapne svetlá alebo urobí inteligentné zmeny svietenia na základe okolitých svetelných podmienok v miestnosti. Spoločnosť GE pridáva aj inteligentnú zásuvku s hlasovým ovládaním.

V tomto roku sa dočkáme viacerých nových produktov C by GE pre inteligentnú domácnosť.