Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný basketbalový kôš Huupe sa pýši interaktívnou doskou

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 4. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Huupe predstavila inteligentný basketbalový kôš, ktorý je vybavený sledovaním striel, interaktívnymi tréningovými príručkami, vzdialenými výzvami hráč vs. hráč prostredníctvom obrovskej obrazovky s vysokým rozlíšením integrovanej na zadnej doske. Tá tiež umožní sledovanie obsahu počas hry ako na televízore.

Na obrazovke basketbalového koša Huupe tak bude fungovať aj niekoľko streamovacích video služieb. Určite to však nie je primárne zameranie. Zadná doska je pritom plne odolná proti poveternostným vplyvom s integrovanou obrazovkou s vysokým rozlíšením, pripojením na internet a webovou kamerou, ako aj niektorými vlastnými technológiami na sledovanie záberov. Dá sa postaviť viac-menej všade tam, kde by ste postavili bežnú obruč.

Inteligentný basketbalový kôš s interaktívnou doskou Huupe.

Používateľ môže použiť svoj smartfón ako diaľkové ovládanie prostredníctvom mobilnej sprievodnej aplikácie Huupe. K dispozícii je základné sledovanie striel do koša, ktoré môže vytvoriť grafiku zobrazujúcu strely, netrafené strely a percentá z rôznych oblastí ihriska. Používateľ môže analyzovať, koľkokrát sa trafil len do siete, alebo porovnávať veci, ako je trajektória strely, rýchlosť, obratnosť, čas uvoľnenia lopty a vertikálny skok.

Inteligentný basketbalový kôš s interaktívnou doskou Huupe.

Alebo si môže spustiť jeden z množstva rôznych vopred nahratých tréningov či sa môže spojiť so živým, kvalifikovaným trénerom online a efektívne používať dosku s obrazovkou ako webovú kameru, keď bude používateľ diskutovať o tréningu. Môže tiež vyzvať ostatných používateľov Huupe na hru a to buď naživo, alebo asynchrónne, pričom im pošle svoje skóre, aby sa ho mohli ostatní hráči pokúsiť prekonať.

Nový inteligentný basketbalový kôš s interaktívnou doskou Huupe sa dá predbežne objednať za cenu 4 000 dolárov.