Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batoh Grasshopper presúva golfové palice z ramena na chrbát

Batoh Grasshopper presúva golfové palice z ramena na chrbát
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 7. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Turisti, cyklisti a iní športovci zvyčajne nosia svoju výbavu v batohoch, tak prečo golfisti väčšinou používajú tašky cez rameno alebo vozíky na kolieskach? Túto otázku si položili aj švédski vývojári, ktorí sa rozhodli vytvoriť batoh pre golfistov s názvom Grasshopper, do ktorého sa zmestí až sedem golfových palíc spolu s ďalším vybavením.

Nový golfový batoh Grasshopper má vode odolné telo vyrobené z balistického nylonu, vnútorné čalúnené otvory v spodnej časti na hlavy golfových palíc a vodorovný rad plastových nádob v hornej časti, do ktorých sa palice vkladajú, a z ktorých sa vysúvajú. Vďaka tomuto usporiadaniu držia golfové palice na mieste, takže sa pri chôdzi či pokluse nezrážajú.

Golfový batoh Grasshopper.

Okrem toho tu nájdeme vnútorné vrecko zo sieťoviny na veci, ako sú golfové loptičky a golfové tíčka, vnútorné vrecko na zips na uloženie cenností, ako sú peňaženky a telefóny, vonkajšie vrecko na jednej strane na fľaše s vodou a iné, plus súprava nárazových šnúr na druhej strane, na prenášanie dáždnika.

Golfový batoh Grasshopper.

Batoh Grasshopper je vybavený aj stojanom na odkladanie, ktorý zostáva zložený v čalúnených zadných paneloch batohu, keď nie je potrebný, ale ktorý sa automaticky vyklopí, aby podoprel batoh, keď je položený na zemi. K dispozícii je aj kryt proti dažďu, ktorý možno v daždivých dňoch upevniť na celý batoh.

Golfový batoh Grasshopper.

Za predpokladu, že sa batoh dostane do výroby, dá sa získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter od 199 EUR. Plánovaná maloobchodná cena je 299 EUR. Distribúcia by sa mala začať v septembri tohto roka.