Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky Fossil Sport s množstvom senzorov sadnú každému štýlu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 11. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovšie športové hodinky od spoločnosti Fossil nesú jednoduché označenie „Sport“. Sú v pestrých farbách a vyznačujú sa impozantným množstvom senzorov, rovnako ako aj novým procesorom Qualcomm Snapdragon Wear 3100.

Ľahké športové hodinky Fossil Sport sa dodávajú v hravých štýlových farbách. K dispozícii ich je rovno šesť pre telo s veľkosťami 41 mm a 43 mm, okrem toho má používateľ na výber až z 28 rôznych silikónových remienkov. K hodinkám sa dajú pripevniť 18 mm alebo 22 mm remienky od tretích strán. Hodinky na jedno nabitie vydržia 24 hodín alebo viac, a až dva dni v šetriacom režime.

Výrobca ich naplnil množstvom senzorov, od sledovania frekvencie tepu srdca, NFC pre bezkontaktné plaby až po GPS modul pre sledovanie pohybu bez pripojeného smartfónu. Nový procesor Qualcomm Snapdragon Wear 3100 by mal priniesť lepšiu energetickú účinnosť. Ten spolupracuje so koprocesorom, ktorý je určený pre menej náročné úlohy, ako je rátanie krokov či spustenie displeja, aby odľahčil hlavný procesor.

Športové inteligentné hodinky Fossil Sport.

Hodinky sú vybavené operačným systémom Google Wear s podporou digitálneho asistenta na zápästí. Úprav sa dočkala aplikácia Google Fit, ktorá má zjednodušené funkcie pre sledovania fyzickej aktivity nositeľa hodiniek.

Športové inteligentné hodinky Fossil Sport sa dajú predbežne objednať za 255 dolárov na stránkach výrobcu. Do predaja sa dostanú 12. novembra.

Športové inteligentné hodinky Fossil Sport.

Športové inteligentné hodinky Fossil Sport.