Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Gym Box balí celú sadu tréningových nástrojov do prenosnej súpravy

Gym Box balí celú sadu tréningových nástrojov do prenosnej súpravy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 11. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Či už je to kvôli obmedzeniam v dôsledku pandémie Covid-19 alebo túžbe vyhnúť sa plateniu drahého členstva v posilňovniach, v tomto roku narástol počet ľudí cvičiacich doma. Precvičiť celé telo však môže znamenať značnú investíciu. Riešením by mohla byť prenosná súprava Gym Box, ktorá poskytne všetko pre udržanie formy v domácnosti.

Ako už naznačuje názov, Gym Box by sa dal označiť za kompletnú telocvičňu v kompaktnej krabici. Tá údajne obsahuje všetko, čo je potrebné na precvičenie celého tela, či už človek potrebuje cviky na schudnutie alebo na vybudovanie svalovej hmoty. Dômyselný a jednoduchý dizajn poskytne všestranné cviky, ktoré sa vykonávajú prostredníctvom voľných závaží, kladkových strojov, posilňovacej lavice a ďalších nástrojov. Výrobca udáva, že pomocou Gym Boxu sa dá vykonať až viac ako 165 cvikov.

Samotná krabica je pritom dostatočne pevný na to, aby sa dala použiť na rôzne cviky, ako je napríklad plank, skoky, kroky nahor, aerobik, kardio, silový tréning a tak ďalej. Vo vnútri nájdeme viacero odporových pásov s rozsahom odporu od 4,5 až do 136 kilogramov pre každú ruku, ktoré sú rozdelené po 4,5 kilogramoch. Pásy sa dajú použiť jednotlivo alebo zoskupením až štyroch kusov, aby sa ešte zvýšil odpor. Každý pás sa dá prostredníctvom karabíny rýchlo ukotviť na prevrátené veko s kotvami, ktoré sa zasunie do výrezu pod krabicou Gym Box.

Prenosná súprava na kompletné cvičenie v domácnosti Gym Box.

Vnútorný odkladací priestor sa dá tiež vybrať a prevrátiť hore dnom tak, aby sa z neho stala polstrovaná lavica. Výplň obsahuje penu s vysokou hustotou pokrytú protišmykovým vinylom. Táto lavica sa dá dokonca nakloniť v rôznych uhloch, takže s vekom pripevneným pod spodkom krabice sa dajú dosiahnuť rôzne uhly odporu. Gym Box sa dodáva aj s remienkami na topánky, ktoré zaistia pohodlný odpor pri tlačení alebo ťahaní pre celý rad cvikov na nohy.

Prenosná súprava na kompletné cvičenie v domácnosti Gym Box váži 12,7 kilogramu, no unesie používateľov až do hmotnosti 159 kilogramov. V zatvorenom stave má rozmery 38 x 114 x 28 centimetrov, čo prispieva k ľahšiemu skladovaniu alebo prenosu autom. Získať sa dá prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter od 289 dolárov, v závislosti na zvolenej výbave odporových pásov a ďalšieho príslušenstva. Dodávka je naplánovaná na február 2021.

Prenosná súprava na kompletné cvičenie v domácnosti Gym Box.