Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

VeloCore umožní naplno sa ponoriť do cyklistiky v interiéri

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Každý cyklista vie, že bicyklovanie nespočíva len v šliapaní do pedálov, ale s bicyklom sa tiež nakláňa zo strany na stranu. Nový stacionárny bicykel VeloCore od spoločnosti Bowflex túto skúsenosť replikuje tým, že pri šliapaní umožňuje s bicyklom ťahať doľava a doprava.

Stacionárny bicykel VeloCore, ktorý je držiteľom ocenenia CES 2021 Innovation Awards, je údajne navrhnutý nielen na realistickejšiu simuláciu cyklistiky na otvorenej ceste, ale aj na pomoc pri posilňovaní paží a stredného tela jazdca. Funkciu nakláňania Leaning Mode je možné v prípade potreby deaktivovať, čím sa bicykel uzamkne v tradičnejšom stojatom režime.

Pomocou integrovaného tlačidla si môžu používatelia nastaviť magnetický odpor na jednu zo 100 dostupných úrovní. Ak sú navyše členom programu Bowflex JRNY, môžu získať prístup k ďalším funkciám prostredníctvom zabudovanej dotykovej LCD obrazovky s rozlíšením HD. Medzi ne patrí schopnosť virtuálne jazdiť po ktorejkoľvek z 25 ciest na obrazovke a zúčastniť sa na viac ako 75 tréningových videách vedených trénerom, ktoré postupujú v intenzite so zvyšovaním úrovne fyzickej zdatnosti používateľa.

Stacionárny bicykel Bowflex VeloCore.

Používatelia s predplatným služieb Netflix, Hulu, Amazon Prime Video a Disney+ môžu tiež sledovať obsah prostredníctvom služby JRNY. Predplatitelia online školiacich programov Zwift a Peloton majú možnosť prezerať si obsah týchto služieb jednoduchým umiestnením svojho smartfónu alebo tabletu na nosič pod hlavnou obrazovkou.

Táto dotyková obrazovka tiež zobrazuje údaje, ako je uplynulý čas, prejdená vzdialenosť, spálené kalórie, kadencia a srdcová frekvencia. Posledné menované je možné pomocou priloženého Bluetooth náramku. Medzi ďalšie vlastnosti tohto stacionárneho bicykla patria integrované Bluetooth reproduktory, sada činiek s hmotnosťou 1,4 kg a nastaviteľné riadidlá.

Stacionárny bicykel Bowflex VeloCore je teraz k dispozícii za cenu 2 199 dolárov za model s 22-palcovou obrazovkou alebo 1 699 dolárov za verziu so 16-palcovým displejom.

Stacionárny bicykel Bowflex VeloCore.