Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosné fitness náradie RomRod vás správne rozohreje

Prenosné fitness náradie RomRod vás správne rozohreje
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Udržiavať pravidelný tréning nie je ľahké kvôli ťažšiemu prístupu k bežným fitness pomôckam. Týka sa to i náradia pre zahriatie organizmu, ako je napríklad PVC alebo oceľová tyč, ktorú sú mimoriadne univerzálne, no nie sú príliš prenosné. Zmeniť to chce RomRod, prenosné fitness náradie v podobe tyče, ktoré je ideálne pre širokú škálu zahrievacích cvičení.

Prenosné fitness náradie RomRod ohromí svojou jednoduchosťou, no cvičiacim ponúka oveľa viac, ako je zrejmé na prvý pohľad. Je vyrobené z odolného hliníka a z nehrdzavejúcej ocele, čiže je odolné voči korózii a mala by tak byť zaručená dlhšia životnosť. Nechýba tradičné kockované vrúbkovanie pre lepšie uchytenie, ktoré sa používa pri tradičných tyčiach pre závažia.

Fitness náradie RomRod.

Podľa vývojárov môže začlenenie RomRodu do tréningu pomôcť zvýšiť mobilitu a flexibilitu, zlepšiť držanie tela a znížiť bolesti. Náradie sa dá používať na rôzne cviky, napríklad na naťahovanie svalstva s pomocou tyče alebo na tréning olympijských zdvíhacích techník, a možno ho dokonca použiť pri základných rotačných pohyboch. A nie je to praktické len v telocvični, fitness náradie RomRod by mohlo byť vhodné ak pre tých, ktorí hľadajú zlepšenie pohyblivosti pri golfovom švihu alebo môže pomôcť v boji proti bolestiam chrbta v dôsledku celodenného sedenia.

Fitness náradie RomRod.

Po úplnom roztiahnutí má RomRod rozmery 152 centimetrov na dĺžku a 6,35 centimetrový priemer. No vďaka kombinácii teleskopických a skrutkovateľných častí sa zmenšiť na oveľa kompaktnejšie rozmery s dĺžkou 43,18 centimetra a šírkou 12,7 centimetra. Ľahko sa tak zmestí do športovej tašky alebo batoha. Váži pritom 0,9 kilogramu. Koncovky z neodymového magnetu a silné závitové spojenie udrží všetko pokope.

Prenosné fitness náradie RomRod sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter za 54 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena je 69 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala rozbehnúť už v priebehu februára 2021.

Fitness náradie RomRod.