Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Systém Boxx vás naučí boxovať a zároveň sleduje vaše údery

Systém Boxx vás naučí boxovať a zároveň sleduje vaše údery
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Boxerský tréning môže byť skvelým cvičením a to nielen pre boxerov. To však znamená, že ak človek trénuje doma, môže byť pre neho ťažké sledovať svoj výkon a zostať stále motivovaný. Práve na to je navrhnutý nový systém s názvom Boxx.

Srdcom systémy z dielne britských vývojárov je pár modulov sledovačov nazvaných jednoducho ako Tracker, ktoré sú vybavené akcelerometrom. Modul sledovača sa nosí na každej ruke vo vrecku, ktoré je omotané okolo spodnej časti každej z boxerských rukavíc používateľa. Je možné použiť boxerské rukavice tretích strán, hoci rukavice špecifické pre systém Boxx sú k dispozícii ako voliteľný doplnok.

Boxerský systém Boxx.

Sledovače sa synchronizujú cez Bluetooth s aplikáciou založenou na predplatnom nainštalovanou na mobilnom zariadení používateľa, v ktorej ich tréner pred kamerou prevedie rôznymi boxerskými tréningami. Ako používateľ postupuje, sledovače počítajú údery a navyše zaznamenávajú typ, rýchlosť a výkon používateľa. Tieto údaje sa zobrazujú na obrazovke aplikácie v reálnom čase a navyše sa ukladajú na sledovanie výkonnosti v priebehu času.

Boxerský systém Boxx.

Plne nabitá lítiová batéria každého Tracker-a cez USB by mala údajne vydržať dve až tri hodiny prevádzky. A zatiaľ čo sledovače a aplikáciu možno používať samostatne, dajú sa kombinovať aj s voliteľným boxovacím vrecom Boxx. To je vybavené základňou na kolieskach, ktorá má v sebe závažia, a ne jej vrchnej časti je vypchatá valcová časť s pružinou vo vnútri. Oxovacie vrece je dostupné v štyroch farbách a na výber sú látky zo zmesi bavlny alebo vegánskej kože.

Voliteľné boxovacie vrece Boxx je dostupné v štyroch farbách.

Boxerský systém Boxx sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter od 111 GBP (približne 130 EUR) za súpravu, ktorá obsahuje pár sledovačov a úložných vreciek, spolu so šesťmesačným bezplatným prístupom k aplikácii. Súprava, ktorá obsahuje aj boxovacie vrece vyjde na 548 GBP (asi 641 EUR). Plánované maloobchodné ceny týchto dvoch súprav sú 169 GBP, respektíve 799 GBP (198 EUR, respektíve 934 EUR). Po uplynutí bezplatného obdobia bude predplatné pre prístup k aplikácii stáť 20 GBP (23,38 EUR) mesačne.