Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nastaviteľné činky iSelect menia hmotnosť pomocou hlasových príkazov

Nastaviteľné činky iSelect menia hmotnosť pomocou hlasových príkazov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Keď cvičíte s činkami, prerušenie pri pridávaní alebo uberaní závažia môže narušiť celý tréning. Aby boli tieto prestávky čo najkratšie, spoločnosť NordicTrack predstavila svoje hlasom ovládané nastaviteľné činky iSelect.

Systém iSelect obsahuje dve jednoručné činky spolu so sériou štvorcových závaží s hmotnosťou 2,3 kilogramu, ktoré sa na ne postupne pridávajú. Každá činka pojme celkovo závažia s hmotnosťou až 22,7 kilogramu.

Kedykoľvek si používateľ želá upraviť hmotnostné zaťaženie, začína umiestnením činiek do zásobníku so závažiami špecifického pre tento systém, ktorý je spárovaný s inteligentným reproduktorom alebo iným zariadením tretej strany s podporou digitálnej asistentky Amazon Alexa. Potom vysloví príkaz ako „Alexa, nastav váhy na 16 kilogramov“. Motorizovaný systém v zásobníku reaguje zodpovedajúcim pridávaním alebo odoberaním závažia v priebehu niekoľkých sekúnd.

Systém nastaviteľných činiek s ovládaním hlasom NordicTrack iSelect.

Spolu s požiadavkou na špecifickú celkovú hmotnosť záťaže môže používateľ tiež požiadať o zvýšenie alebo zníženie záťaže o určitú hodnotu, alebo môže požiadať o záťaž špecifickú pre daného používateľa, ktorá bola prednastavená pre daný cvik s činkou. Systém umožňuje naprogramovať takéto predvoľby pre až 15 rôznych cvičení.

Používateľ môže tiež fyzicky ovládať motorizovaný mechanizmus na výmenu závažia pomocou otočného kolieska na nastavenie hmotnosti na zásobníku. Digitálny údaj nad týmto číselníkom ukazuje, koľko závažia sa volí.

Systém nastaviteľných činiek s ovládaním hlasom NordicTrack iSelect.

Systém nastaviteľných činiek s ovládaním hlasom NordicTrack iSelect je teraz dostupný cez webové stránky Amazonu za cenu 429 dolárov. Táto cena zahŕňa 30-dňové rodinné členstvo v online školiacej platforme materskej spoločnosti iFit, ktoré sa však nevyžaduje na používanie činiek. Potenciálni kupujúci by si tiež mali byť vedomí toho, že členstvo sa automaticky obnoví za 39 dolárov mesačne, pokiaľ nie je zastavené.

Systém nastaviteľných činiek s ovládaním hlasom NordicTrack iSelect.