Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Rýchly Svet technológií - 161

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 6. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V Rýchlom Svete technológií s nami preletíte prehľadom zaujímavých informácií o najnovšom technologickom vývoji a výskume.

Nielen ženy sa už dnes starajú o svoj výzor a nie je to len o postave. Veď prvé, čo padne dvom ľuďom pri stretnutí do očí, je tvár. Aj tá by mala byť preto udržiavaná. I keď sa objavujú predispozície na dvojitú bradu, prípadne ani vek nie je priateľom vyhladenej pokožky. Zmeniť by to však chceli vývojári. Ich inovatívne zariadenie sa totiž o krásu tváre dokáže postarať. Vyzerá síce jednoducho, no je plné technológií.

RolLift je inovatívny domáci prístroj na tvár, ktorý redukuje dvojitú bradu, upravuje líniu čeľuste, vypína a zdvíha ochabnutú pokožku krku, eliminuje jemné linky a vrásky na tvári, tonizuje tvárové svaly a eliminuje tukové bunky. Diamantové valčeky na každej strane zariadenia pritom rovnomerne rozvádzajú ošetrenie LED svetlom po celej tvári a jemne masírujú pokožku. Technológia bi-polárnej rádiovej frekvencie vysiela teplo pod povrch pokožky, aby pomohla eliminovať tukové bunky a tiež stimulovala kolagén, ktorý zlepšuje vzhľad pokožky. Vysielanie jemného mikroprúdu do svalov ich spevňuje a napína, zatiaľ čo terapia fotónovým červeným svetlom stimuluje obnovu buniek. Pomáha to minimalizovať jemné linky, vrásky a strie. Viditeľný výsledok by sa mal dostaviť už za 14 dní používania.

Trojkolesový elektrický skúter Afreda S6 sa vyznačuje dvoma prednými kolesami, ktoré sú vybavené pružinovým mechanizmom. Ten umožňuje, aby sa každé z nich pri prejazde zákrutami naklonilo až o 40 stupňov, čím sa zníži pravdepodobnosť prevrátenia. Toto spojenie funguje aj ako odpruženie pri prejazde nerovným terénom, keďže sa každé koleso môže nezávisle pohybovať priamo hore a dole až o 279 milimetrov. E-skúter sa dá navyše aj poskladať, a to údajne len za jednu sekundu. Môže dosiahnuť maximálnu rýchlosť 35 km za hodinu a jeho dojazd na jedno nabitie batérie je 30 kilometrov. V prípade verzie Pro sa dojazd zdvojnásobí. Do výbavy patria aj hydraulické kotúčové brzdy, LCD ovládací displej na riadidlách, zadné sedadlo pre druhého spolujazdca či minisedačka pred hlavným sedadlom na prevoz malého dieťaťa.