Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ako sa bude vyvíjať reklama a komunikácia v roku 2017?

Ako sa bude vyvíjať reklama  a komunikácia v roku 2017?
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
27. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najväčší veľtrh elektroniky, podujatie CES®2017, štartuje už o pár dní. Okrem vízie budúcnosti v sektore elektro, auto, šport či zdravie, sa budú môcť záujemcovia oboznámiť aj s novými trendmi v oblasti reklamy, zábavy, marketingu či platených obsahov.

Svoju účasť na podujatí prisľúbili také značky v mediálnom a komunikačnom odbore ako Adweek, Amazon, AOL, Discovery Communications, eBay, Facebook, Google, Hearst, Hulu, NBC Universal, Nielsen, Time Inc., Turner, Twitter, Verizon a Yahoo! O svoje skúsenosti z praxe sa podelia aj BBC Earth, Facebook, Google, Hulu, iCrossing - Hearst Media Company, Nielsen, Spotify, Turner, Twitter a Verizon. Mali by predstaviť svoje príbehy spojené s dosiahnutým úspechom, ako aj osvedčené postupy a prípadové štúdie o vzájomnom vzťahu medzi značkou, zábavou a technológiou.CES, výstava CES, Las Vedas, reklama, komunikačná stratégia, komunikačné trendy pre rok 2017

 

Spoločnosti musia v nasledujúcom roku reagovať na to, že spotrebiteľský trh sa vyvíja stále sofistikovanejšie, a preto trendom bude zapojenie spotrebiteľa do komunikačného posolstva. Obsahy sa budú vo väčšej miere sústreďovať do viedeí ako aj do online sveta, s využitím moderných „smart“ zariadení, ktoré už väčšina spotrebiteľov v hojnom množstve vlastní. Preto sme nielen my zvedaví, ako tieto trendy využiť vo svoj prospech v praxi.