Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

OLED televízor LG znovu získal najvyššie ocenenie od asociácie EISA

OLED televízor LG znovu získal najvyššie ocenenie od asociácie EISA
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

OLED televízor LG bol asociáciou European Imaging and Sound Association (EISA) vyhlásený najlepším OLED televízorom a zaznamenal tak šieste víťazstvo v rade. U víťaza tohtoročných cien EISA OLED TV 2017-2018, ultratenkého OLED televízora LG (model OLED65E7), bola ocenená dokonalá kvalita obrazu a široký pozorovací uhol. Porota tiež ocenila podporu technológií HDR 10, Dolby Vision aj Dolby Atmos, ktorá prináša spotrebiteľom kvalitu zvuku porovnateľnú s kinom.

„Spoločnosť LG by rada poďakovala členom poroty cien EISA Awards za to, že opäť ocenili našu prácu v oblasti OLED technológie a jej využitie v domácnostiach. Naše OLED televízory budú aj naďalej patriť k najvyhľadávanejším na trhu prémiových produktov pre svoju pokročilú technológiu, ohromujúci kvalitu obrazu a jedinečný dizajn,“ hovorí Marek Sojak, Product Marketing Manager z pobočky LG.

Ďalší televízor - LG SUPER UHD (model 55SJ850V) - bol vyznamenaný cenou EISA LCD TV 2017-2018 za bohaté a presné zobrazenie farieb vďaka technológii Nano Cell, široký pozorovací uhol a tiež za intuitívne užívateľské rozhranie webOS 3.5. Televízor je okrem toho vybavený technológiou Active HDR, ktorá optimalizuje jednotlivé scény tak, aby poskytovala z každého pozorovacieho uhla skvelý divácky zážitok.

OLED televízor LG (model OLED65E7) bol asociáciou EISA vyhlásený najlepším OLED televízorom a zaznamenal tak šieste víťazstvo v rade.

Soundbar SJ9 navyše dostal cenu EISA Soundbar 2017-2018 za elegantný dizajn a krištáľovo čistý zvuk dosiahnutý z veľkej časti vďaka technológii Dolby Atmos. Pri využití tejto technológie môže zvuk vychádzať odkiaľkoľvek v trojrozmernom priestore, dokonca aj z miesta nad divákom, čo predstavuje vrchol vývoja priestorového zvukového efektu.

Prestížne ceny EISA Awards sú udeľované každoročne porotou zloženou z vydavateľov vplyvných časopisov v odbore audiovizuálnej techniky z 20 európskych krajín, USA a Austrálie. Súťažiace produkty sú posudzované na základe kritérií zahŕňajúcich technológie, dizajn a inovácie.

Najnovšie OLED televízory a audiosystémy budú k videniu na veľtrhu IFA od 1. do 6. septembra v stánku LG v hale 18, výstavisko Messe Berlin.

Ďalší televízor - LG SUPER UHD (model 55SJ850V) - bol vyznamenaný cenou EISA LCD TV 2017-2018 za bohaté a presné zobrazenie farieb vďaka technológii Nano Cell.

(Zdroj: Tlačová správa LG)