Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

4K kamera Removu K1 s 3osovou stabilizáciou a LCD displejom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prečo si kupovať kameru a ručný stabilizátor samostatne, keď by mohlo existovať zariadenie, ktoré by bolo kombináciou oboch. Tak túto otázku si zrejme položili aj vývojári zo spoločnosti Removu, ktorí vytvorili 4K kameru K1 s integrovaným 3osým stabilizátorom obrazu a náhľadovým LCD displejom.

Ručná kamera k1 umožní používateľom zachytiť dôležité momenty v 4K rozlíšení pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. K dispozícii je aj režim pre spomalené video vo Full HD pri rýchlosti 120 snímok za sekundu a nechýba ani snímanie statických fotografií v rozlíšení 12 megapixlov. Kamera je vybavená 3osovým stabilizačným závesom, ktorý sa postará o plynulé a stabilné zábery bez otrasov a rozmazania, ktoré sa bežne vyskytujú pri nakrúcaní z ruky.

4K kamera Removu K1 s integrovaným 3osým stabilizátorom obrazu a náhľadovým LCD displejom.

Používateľ môže prostredníctvom páčkového ovládača nastaviť polohu kamery v rôznych smeroch a širokouhlý objektív s citlivosťou F 2,8 sa postará o to, aby všetko dôležité zostalo v zábere aj pri horších svetelných podmienkach. K dispozícii je aj sprievodná mobilná aplikácia pre operačné systémy iOS a Android, ktorá umožní diaľkové ovládanie zariadenia.

4K kamera Removu K1 s integrovaným 3osým stabilizátorom obrazu a náhľadovým LCD displejom.

Ľahká kamera s hmotnosťou 340 gramov má v sebe zabudovaný 1,5 palcový LCD displej priamo v rukoväti zariadenia. Vďaka nemu si používateľ môže ľahko nastaviť svoj záber a prezrieť si už nakrútené videá či fotografie. O záznam zvuku sa postará kvalitný mikrofón, no dá sa využiť aj 3,5 mm konektor pre zapojenie externého mikrofónu. Kamera K1 má vymeniteľnú batériu s výdržou pre až 4 hodiny nepretržitého nakrúcania.

Ručná 4K kamera Removu K1 sa dá predbežne objednať za 429 dolárov, pričom by mala byť dostupná vo februári tohto roku.

4K kamera Removu K1 s integrovaným 3osým stabilizátorom obrazu a náhľadovým LCD displejom.