Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Memonic dokáže tlačiť na lepiace poznámkové papieriky

Memonic dokáže tlačiť na lepiace poznámkové papieriky
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
30. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak máte problém, že vami napísané texty ľudia nevedia čítať, je tu jedno riešenie od Memonicu. Nie, neupraví vám to písanie, ale umožní vaše poznámky vytlačiť, aj na poslednú baštu ručného písma a to memo papieriky. Jednoducho napíšete poznámku, buď vo smartfóne, alebo počítači a vytlačíte.

Tlačiarnička Memonic má veľkosť, či skôr malosť, bloku memo papierikov. Konkrétne 90 milimetrov na výšku a štvorcovú podstavu o stranách s dĺžkou 112 milimetrov. Vrchná strana je ešte dizajnovo vypracovaná do podoby zvlneného papieru a obsahuje jediné tlačidlo. A to samozrejme zapnutie. Celé zariadenie váži len 530 gramov s plným kartridžom.

Mini tlačiareň Memonic pre tlač lepiacich poznámkových papierikov.

Ak vám v hlave skrsla otázka a ako je to vlastne s tou lepiacou stranou, tak tvorcovia vyriešili aj to. Tlačiareň totižto obsahuje kartridž, ktorý v sebe ukrýva až 200 lepiacich memopaierikov. Ktoré dokáže samostatne vyrolovať bez rizika zalepenia. Papieriky sú zo špeciálneho termopapiera a tak tlačiareň nepotrebuje žiadny toner. Rozmer papierikov je 80 na 80 milimetrov, čo je vlastne štandardný rozmer, väčšinovo používaný v kanceláriách. Na výber sú dokonca aj farby papierikov, samozrejme biela, ale aj žltá, ružová a modrá.

Mini tlačiareň Memonic pre tlač lepiacich poznámkových papierikov.

V podstate je jedno aké zariadenie používate, pretože aplikácia funguje aj pod Androidom, aj pod iOS a dokonca aj pod klasickými Windowsami. Ak si teda potrpíte na prehľadné a kreatívne poznámky, či teda naozaj vaši kolegovia neznášajú váš "škrabopis" , riešenie je na dosah Bluetooth-u vášho smartfónu.

Mini tlačiareň Memonic pre tlač lepiacich poznámkových papierikov.