Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovatívny zastrihávač brady a fúzov, ktorý po sebe nezanechá neporiadok

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 6. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Potom, čo sa po svete rozmohol ošiaľ s hipsterskou vlnou a s poriadnymi bradami, začali na tento trend reagovať aj výrobcovia rôznych zariadení. Nás zaujal inovatívny zastrihávač od Philipsu. Nielen tým, že má samoostriace čepele, ale pri zastrihávaní by nemal byť okolo umývadla či pred zrkadlom žiaden neporiadok s odstrihnutých fúzov či brady. Prečo? To sa už teraz dozviete.

Pri používaní klasických zastrihávačov brady a fúzov sa zrejme nikto neteší na to, že zase musí čistiť všetok ten neporiadok z napadaných chĺpkov všade na okolo. Ale čo tak to nechať na samotný zastrihávač? Túto úlohu sa snaží zvládnuť práve model BT 7210 / 15 z dielne Philipsu, ktorý si prináša špeciálny vákuový systém, podobný vysávaču.

„Tento zastrihávač tým dokáže zachytiť až 90 percent chĺpkov, čím nám vlastne umožňuje plne sa sústrediť na úpravu svojej brady,“ vysvetľuje pán Michal Borovička, NAY.

Prepracovaný systém zastrihávania zabezpečí zasa inovatívna technológia Lift & Trim. Pomocou nej sa dá jednoduchým a rýchlym ťahom dosiahnuť moderný styling strniska či brady.

„Vlastne nadvihuje jednotlivé chĺpky a dáva ich do jedného smeru, aby bolo zastrihnutie rovnomerné a pravidelné.“

Čepeľ s dvojitým ostrím je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, takže celá hlava zastrihávača sa po dokončení úprav brady dá bez obáv opláchnuť a vysušiť. Dĺžku chĺpkov si pritom používateľ môže jednoducho nastaviť presne podľa svojich predstáv.

„Má k dispozícii 20 uzamykateľných nastavovacích dĺžok v rozmedzí od pol milimetra až do desať milimetrov. Tieto dĺžky sa nastavujú pomocou pogumeného otáčacieho mechanizmu, ktorý vždy požadovanú dĺžku uzamkne, aby nedošlo k posunu násady. Takto si môže muž vypestovať či už jemné strnisko, až po pestovanú upravenú bradu.“

Hoci sa zastrihávač dá používať počas pripojenia do elektrickej siete, pohodlnejšie je to bez kábla. Dôkladná úprava brady či fúzov si však vyžaduje nejaký ten čas. Našťastie na to vývojári z Philipsu mysleli a model vybavili lítium-iónovou batériou so zaujímavou výdržou. Navyše, vďaka technológii rýchleho nabíjania, je pritom nástup zariadenia do služby veľmi pohotový.

Zastrihávač brady a fúzov Philips Beardtrimmer 7210 / 15.

„Za jednu hodinu nabíjania nám poskytuje až 75 minút zastrihávania. To stačí aj na hustú bradu. O stave nabitia batérie nás informuje indikátor, ktorý nás včas upozorní, že batéria sa vybíja a my máme čas ju bezproblémovo nabiť a pokračovať ďalej.“

Doladenie strihu si často vyžaduje manipuláciu aj na ťažšie dostupných miestach, kde by široká čepeľ mohla narobiť viac škody ako úžitku. Aj preto sa výrobca rozhodol poskytnúť dodatočné nástroje pre doladenie celého strihu k spokojnosti používateľa.

„Aby si používatelia mohli dotvoriť bradu, prípadne strnisko do najmenších detailov, tak súčasťou balenia je vlastne aj zastrihávač bokombrád a jemné doupravenie strniska a brady,“ dopĺňa pán Michal Borovička, NAY.

Zastrihávač Philips Beardtrimmer zo série 7000, s integrovaným vákuovým systémom zachytávania odstrihnutých chĺpkov, by sa teda mohol stať užitočným pomocníkom nejedného moderného muža, ktorý chce docieliť precíznu úpravu brady, fúzov a bokombrád bez zbytočného neporiadku. A to nielen doma, ale aj kdekoľvek na cestách.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci so spoločnosťou NAY a daný produkt si môžete zakúpiť TU.)