Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ovládač pre PS4 automaticky deteguje a ovládne váš televízor

Ovládač pre PS4 automaticky deteguje a ovládne váš televízor
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť PDP prináša kompaktný a programovateľný diaľkový ovládač Cloud Remote pre používateľov herných konzol PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Ovládač je navrhnutý ako jednoduché riešenie pre rýchle vyhľadávanie a ovládanie zariadení pripojených k PS4, ako sú televízory a streamovacie zariadenia.

Diaľkový ovládač Cloud Remote vyvinula firma Performance Designed Products (PDP) a vďaka úzkej spolupráci bol priamo licencovaný spoločnosťou Sony. K hernej konzole PlayStation 4 alebo PlayStation 4 Pro sa pripája prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth. Slúži na ovládanie prehrávania médií a aplikácií.

Diaľkový ovládač Cloud Remote pre herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro.

Pre ovládanie televízora sú vyhradené tlačidlá, ktoré slúžia pre diaľkové zapnutie, vypnutie, zmenu vstupu a úpravu hlasitosti. Televízor je automaticky detegovaný prostredníctvom aplikácie PDP Cloud Remote, ktorá sa dá stiahnuť. Aplikácia okrem detekcie zariadení pripojených k PS4 umožní používateľom si prispôsobiť funkcie jednotlivých tlačidiel na diaľkovom ovládači tak, aby mohli s nimi robiť to, čo chcú.

Okrem tlačidiel vyhradených pre ovládanie prehrávaných médií má diaľkový ovládač i pole tlačidiel usporiadaných do kruhy. Ide o kópiu ovládacích tlačidiel z herného ovládača Dualshock 4. Samotný diaľkový ovládač Cloud Remote meria na dĺžku 15,39 cm, jeho šírka je 4,98 cm a hrúbka 1,83 cm. K dispozícii bude už od 18. septembra za cenu 29,99 USD. Predbežné objednávky sa dajú poslať prostredníctvom webovej stránky výrobcu.

Diaľkový ovládač Cloud Remote pre herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro.