Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Domáci výrobník sódy nemusí byť len opacha z plastu

Domáci výrobník sódy nemusí byť len opacha z plastu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje množstvo rozličných domácich výrobníkov sódy, ktoré sa predbiehajú v dizajnovom spracovaní, no väčšina z nich nezakryje fakt, že sú vyrobené z plastov. Aj to bol zrejme dôvod, prečo sa vývojári zo spoločnosti Aarke rozhodli vniesť do tohto segmentu trocha elegancie a navrhli domáci výrobník sódy z ušľachtilej ocele.

Zariadenie od spoločnosti Aarke sa pýši označením prvého domáceho výrobníka sódy na svete, ktorý je kompletne vyrobený z ušľachtilej ocele. Vývojári tým zrejme chceli zdôrazniť to, aby sa zabudlo na nevkusný plast. Vďaka zvolenému materiálu vyzerá stroj v kuchyni elegantne. Svoju krásu by si pritom mal zachovať po celé roky.

Domáci výrobník sódy Aarke.

Domáci výrobník sódy Aarke bol precízne navrhnutý nielen z pohľadu dizajnu. Jedným z tajomstiev, ktoré stoja za jeho dobrým vzhľadom je aj kompaktná konštrukcia. No nezabudlo sa ani na vnútro a tak napriek svojmu kompaktnému dizajnu sa stroj môže pochváliť systémom, ktorý pozostáva z 3 nezávislých bezpečnostných ventilov.

Domáci výrobník sódy Aarke.

Pozornosti neuniklo ani ovládanie. Páka automaticky uvoľňuje tlak vo fľaši a stačí, ak ju používateľ stlačí smerom na dol a podrží dovtedy, kým nepočuje silný šumiaci zvuk. Potom páku uvoľní a odskrutkuje fľašu zo stroja.

Štýlový domáci výrobník sódy Aarke bude k dispozícii v dvoch prevedeniach - v leštenej oceli a v práškovej matnej čiernej farbe. Cena bola stanovená na 199 EUR, no dostupnosť zatiaľ nie je známa.

Domáci výrobník sódy Aarke.