Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Návštevníci Photokina 2018 si môžu vyskúšať revolučný systém Canon EOS R

Návštevníci Photokina 2018 si môžu vyskúšať revolučný systém Canon EOS R
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Canon na prestížnom veľtrhu Photokina bude podstatnú časť svojho programu venovať nedávno uvedenému revolučnému systému EOS R. Návštevníci si môžu fotoaparát EOS R a objektívy RF prezrieť aj vyskúšať osobne a zistiť, prečo ide o skutočne prevratné novinky. V rámci veľtrhu Photokina sa Canon zameria aj na všetky kroky fotografickej tvorby a využije pritom rad svojich ďalších produktov z oblasti spracovania obrazu určených pre profesionálov i pokročilých používateľov.

Preskúmajte optickú dokonalosť značky Canon

 

Najnovší systém EOS R stavia na viac ako 80 rokoch skúseností spoločnosti Canon a spája v sebe nové prístupy s priekopníckymi technológiami a vysoko kvalitnou výrobou, rovnako ako tomu bolo pri všetkých produktoch pre spracovanie obrazu v celej doterajšej histórii tejto značky. Po troch desaťročiach od uvedenia pôvodného nadčasového systému EOS prichádza EOS R s úplne revolučnými inováciami a umožňuje dosiahnuť podstatne vernejšie výstupy a zatiaľ nevídanú mieru detailov a ostrosti. Nový systém prenáša fotografovanie aj natáčanie do novej éry a jedinečné momenty umožňuje zachytiť doteraz nemysliteľným spôsobmi. A to aj vďaka bajonetu RF, ktorý je príkladom dokonalého skĺbenia optických, mechanických a elektronických vlastností.

Fotoaparát EOS R je perfektnou súčasťou celej produktovej rady značky Canon z oblasti fotografickej techniky, od nedávno uvedeného modelu PowerShot SX740 HS cez oceňovanú bezzrkadlovku EOS M50 až po špičkový EOS-1D X Mark II – inými slovami dnes Canon môže zákazníkom ponúknuť prístroj, ktorý splní požiadavky všetkých typov používateľov, vrátane profesionálnych fotografov a nezávislých filmárov.

Návštevníci veľtrhu Photokina 2018 si môžu výhody systému EOS R vyskúšať z prvej ruky a vychutnať si tak napríklad najrýchlejšie automatické zaostrovanie, schopnosti snímania v zlých svetelných podmienkach aj obrovskú mieru prispôsobiteľnosti fotoaparátu.

Canon EOS R

„Cieľom našej existencie je inšpirovať fotografov aj filmárov všetkých úrovní k preskúmavaniu okolitého sveta. A aby sme im s tým čo najviac dnes aj kedykoľvek v budúcnosti pomohli, prinášame stále dokonalejšie zobrazovacie možnosti,“ hovorí Alessandro Stanzani, výkonný viceprezident divízie pre Imaging Technology & Communications Group pre región EMEA v spoločnosti Canon. „Sme obzvlášť hrdí na to, že môžeme predviesť náš revolučný systém EOS R vrátane inovatívneho bajonetu RF. Teda systém, ktorý začal cestu za úspechom na začiatku tohto mesiaca a návštevníci veľtrhu Photokina budú jedni z prvých, ktorí si môžu jeho výhody vyskúšať.“

Pútavý program, v ktorom nebudú chýbať ani ambasádori značky Canon

 

S cieľom umožniť prekonanie tvorivých hraníc a zdokonaliť rozprávanie príbehov pomocou vizuálnych prostriedkov zapojil Canon do veľtržného programu aj svojich celosvetovo uznávaných ambasádorov. Návštevníci sa môžu tešiť na rad pútavých rozhovorov a workshopov, ktoré budú prebiehať počas všetkých štyroch dní. Medzi prednášajúcimi nebude chýbať napríklad Ulla Lohmannová, ktorá sa zameria na svoje dobrodružstvá v Južnom Pacifiku, alebo Katya Mukhino – tá všetkých záujemcov zoznámi so svojimi skúsenosťami s novým systémom EOS R, ktorý využila pri svojom fotení na Islande. A určite by bola škoda vynechať prednášky ambasádorov na témy ako čo najlepšie rozprávať príbehy prostredníctvom obrazových technológií. Okrem iného poradí s prechodom od fotografie k videu alebo naučí, ako najlepšie dosiahnete živé a atraktívne výtlačky.

Počas veľtrhu budú k dispozícii aj produktoví špecialisti značky Canon, aby návštevníkom pomohli s obstaraním perfektných snímok a rozšírili ich fotografické zručnosti.

Fotka z Namíbie, ambasádor spoločnosti Canon Brent Stirton

Spoločnosť Canon podporuje priaznivcov fotografie vo všetkých krokoch ich autorskej tvorby – od nadobudnutia snímky cez tlač až po zdieľanie s rodinou a priateľmi. V rámci veľtrhu preto Canon predvedie aj celý produktový rad tlačiarní PIXMA a Pro Print s cieľom demonštrovať, ako môžu špičkové tlačové technológie a atrament transformovať digitálne knižnice snímok do vysoko kvalitných výtlačkov. V galérii s názvom Print Gallery budú navyše vystavené veľkoformátové fotografie vytlačené na tlačiarňach imagePROGRAF.

Na veľtrhu budú k dispozícii aj profesionálne servisné služby Canon Professional Services (CPS), ktoré zahŕňajú expresnú opravu poškodených zariadení, zapožičanie náhradného vybavenia (podľa úrovne predplatného) a podporu priamo na výstavisku alebo prostredníctvom vyhradenej telefónnej linky. Profesionálni fotografi tak vďaka CPS majú istotu, že bez ohľadu na okolnosti budú mať všetky technické predpoklady pre svoju prácu.

Fotka z Islandu, ambasádor spoločnosti Canon Richard Walch

(Zdroj: Tlačová správa Canon)