Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tlačiarničky Harry Potter vytvárajú čarovné fotografie a videá

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kúzlo pohybujúcich sa fotografií dorazilo konečne už aj do reálneho sveta. Spoločnosť Lifeprint Products sa spojila s Warner Bros. Consumer Products, aby mohla spotrebiteľom priniesť svoju novú magickú tlačiareň Harry Potter Magic Photo and Video Printer. V spolupráci s mobilnou aplikáciou tak môžete svoje fotografie oživiť akoby pomocou mágie.

Tlačiareň Lifeprint Harry Potter Photo a Video Printer je ideálnym darčekom pre fanúšikov Harryho Pottera. Používateľom umožní sa prevteliť do postavy mágov či čarodejníc. Môžu totiž akoby zázrakom vkladať pohyblivé video do svojich obľúbených fotografií a vytlačiť ich alebo zdieľať online. Výnimočné chvíle magicky ožívajú prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie pre operačné systémy Android a iOS. Tlačiareň pritom dokáže tlačiť videá z aplikácií Snapchat, Facebook, Instagram, Apple Live Photos a dokonca z animovaných GIF súborov.

Tlačiareň Lifeprint Harry Potter Photo a Video Printer

Mobilná aplikácia obsahuje množstvo špeciálnych funkcií s obsahom Wizarding World, vrátane zábavných filtrov pre tváre v prostredí rozšírenej reality. Používateľ si tak môže vytvoriť tvár podobnú obľúbenej postave, môže si vyskúšať rôzne masky alebo nosiť šatky v duchu Bradavíc. Okrem toho sa dajú pohyblivé fotografie opečiatkovať rôznymi magickými symbolmi a podobne. Zaujímavá je tiež možnosť sa spájať s ostatnými fanúšikmi z celého sveta, kde sa dajú vzdialene vytlačiť pohyblivé fotografie priateľom z celého sveta.

Tlačiareň Lifeprint Harry Potter Photo a Video Printer

Tlačiareň vytvára fotografie na lepiaci papier s rozmermi približne 5 x 7,6 cm pre jednoduchú výzdobu miestností, skriniek, školských kníh, zápisníkov, kariet alebo foto rámov. Tlačiareň sa dodáva v čiernej a bielej farbe a je dostatočne malá na to, aby sa zmestila do vrecka. Do každého boxu tlačiarne sa dajú vkladať medailóny jednotlivých fakúlt, takže si fanúšik vie prispôsobiť svoje zariadenie podľa seba.

Čarovná tlačiareň Lifeprint Harry Potter Magic Photo and Video Printer sa dá predbežne objednať prostredníctvom obchodu Amazon za cenu 149,99 dolárov.

Tlačiareň Lifeprint Harry Potter Photo a Video Printer