Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Odolná bezpečnostná kamera Hive View si posvieti už aj na exteriér

Odolná bezpečnostná kamera Hive View si posvieti už aj na exteriér
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 11. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Hive pridala ku svojej vnútornej bezpečnostnej kamere View už aj jej vonkajšiu verziu s jednoduchým názvom View Outdoor. Tá si prináša automatický nočný záznam v rozlíšení Full HD a navyše sa dá prepojiť s inteligentným osvetlením či inými produktmi Hive.

Domáce bezpečnostné kamery sa starajú o kontrolu domácnosti, najmä keď sú všetci jej členovia počas dňa mimo. Dnešné modely dokážu zasielať upozornenia a zábery na smartfón majiteľa v prípade, ak detegujú podozrivý pohyb. Patrí sem aj vonkajšia bezpečnostná kamera Hive View Outdoor. Tá má kompaktné rozmery 66 x 66 x 66 milimetrov a váži 210 gramov. Je vybavená širokouhlým objektívom so zorným poľom až 130 stupňov a video zaznamená v rozlíšení Full HD 1080p.

Kamera disponuje 8x digitálnym zoomom, má dvojjadrový procesor a špecializovaný čip pre analýzu videa. Záznam môže prenášať pomocou bezdrôtových technológií Bluetooth 4.1 a 802.11n Wi-Fi. Nahrávanie sa spúšťa pri detekcii pohybu alebo zvuku a k dispozícii je aj automatický nočný záznam. Šifrované zábery sú uložené na cloudovom úložisku po dobu 24 hodín v štandardnom nastavení. V budúcnosti sa plánuje aj služba s 30 dňovým skladovaním záznamu.

Bezpečnostná kamera Hive View Outdoor.

Pre komunikáciu s ľuďmi bez toho, aby ste museli otvárať dvere, poslúži mikrofón a reproduktor. Magnetický držiak umožňuje relatívne jednoduchú montáž kamery. Tá si poradí aj s náročnejšími poveternostnými podmienkami vďaka ochrane v kategórii IP66. Jej telo je skonštruované tak, aby vydržalo pri teplotách od 45 ° C až do -20 ° C. Kamera sa navyše dá prepojiť s inteligentným osvetlením či inými produktmi spoločnosti Hive.

Bezpečnostná kamera Hive View Outdoor sa dá predbežne objednať na stránke výrobcu za 199,99 dolárov. K dispozícii bude koncom novembra.

Bezpečnostná kamera Hive View Outdoor.