Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný reproduktor LG kombinuje kvalitný zvuk s displejom

Inteligentný reproduktor LG kombinuje kvalitný zvuk s displejom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 11. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

K dispozícii je viacero reproduktorov s integrovaným hlasovým asistentom Google Assistant. Juhokórejský výrobca LG už začiatkom roka predstavil vlastné riešenie s označením ThinQ Speaker a teraz rozširuje portfólio o nový model XBoom AI ThinQ WK9. Ten kladie veľký dôraz na kvalitu zvuku a navyše pridáva aj 8 palcový dotykový displej pre prehrávanie videí.

Spoločnosť LG sa pri vývoji nového modelu reproduktoru rozhodla spolupracovať s firmou Meridian Audio, ktorá stojí aj za kodekom Master Quality Authenticated, ktorý podporujú smartfóny, ako sú LG V40 ThinQ a LG G7 ThinQ. Nový reproduktor bol navrhnutý tak, aby „zásadne zmenil spôsob, akým počúvane hudbu“. Používateľom sľubuje vysokú vernosť zvuku zároveň so službami digitálneho asistenta Google Assistant a to v pomerne kompaktnom prevedení .

Reproduktor s rozmermi 370 x 244 x 145 milimetrov váži 1,51 kilogramu. Usadili sa v ňom 20 W stereo meniče spolu s 8 palcovým dotykovým displejom s rozlíšením HD pre prehrávanie videí. Okrem toho disponuje reproduktor aj prednou 5 megapixlovou kamerou pre videohovory s rodinou, priateľmi či kolegami z práce. Podporuje obe bezdrôtové technológie Wi-Fi a Bluetooth.

Bezdrôtový reproduktor LG XBoom AI ThinQ WK9.

Model WK9 sa vďaka systému ThinQ dá tiež použiť ako centrálne ovládacie zariadenie pre ďalšie inteligentné zariadenia v domácnosti, či už z portfólia ThoinQ, ako aj zariadenia tretích strán, ktoré sú kompatibilné so službou Google Assistant.

Nový reproduktor LG XBoom AI ThinQ WK9 za začne predávať najskôr v USA a potom sa rozšíri na ďalšie kľúčové trhy. Výrobca zatiaľ neuvádza dostupnosť ani cenu.

Bezdrôtový reproduktor LG XBoom AI ThinQ WK9.