Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

4K HDR bezdrôtová bezpečnostná kamera s vlastným reflektorom

4K HDR bezdrôtová bezpečnostná kamera s vlastným reflektorom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Arlo Technologies uviedla svoju najnovšiu bezdrôtovú bezpečnostnú kameru Arlo Ultra. Tá je vhodná pre monitorovanie vnútorného aj vonkajšieho priestoru a dokáže zaznamenať zábery v rozlíšení 4K s technológiou HDR. Disponuje aj vlastným reflektorom, ktorý sa aktivuje pri detekcii pohybu.

Bezpečnostná kamera Arlo Ultra získala nový 4K obrazový snímač, ktorý poskytne jasnejší a ostrejší obraz aj vďaka integrovanej technológii HDR. Kamera sa bezdrôtovo pripája k zariadeniu SmartHub, ktoré je zapojené do domácej Wi-Fi siete a má na starosti zasielanie videozáznamov o udalostiach na cloudové úložisko. Zábery sa dajú ukladať aj lokálne na kartu v microSD slote.

Kamera v peknom dizajne je určená pre vnútornú alebo vonkajšiu inštaláciu prostredníctvom dodaného magnetického držiaka. Dokonca aj magnetický kábel pre nabíjanie batérie je odolný voči poveternostným vplyvom. Arlo Ultra dokáže pokryť zorné pole až do 180 stupňov a integrované LED svetlo prináša možnosť farebného nočného záznamu. Kamera má tiež zabudovaný zvukový alarm, ktorý sa automaticky aktivuje pri detekcii pohybu alebo zvukov, no dá sa aktivovať aj manuálne prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie. Nechýba ani dvojica mikrofónov a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu.

Bezdrôtová bezpečnostná kamera Arlo Ultra.

Bezdrôtový bezpečnostný kamerový systém Arlo Ultra sa dodáva s ročným predplatným služby Smart Premier, ktorá môže poskytnúť notifikácie pri aktivovaní kamerového systému, pričom napríklad ignoruje potulujúce sa mačky a psy a zašle upozornenie len pri detekcii ľudí. Služba ukladá videá len v rozlíšení 1080p po dobu 30 dní. Za ukladanie záznamu v rozlíšení 4K na cloudové úložisko si treba priplatiť doplnkovú službu.

Bezdrôtová bezpečnostná kamera Arlo Ultra.

Bezdrôtová bezpečnostná kamera Arlo Ultra.