Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Wynd neberie čistenie vzduchu v domácnosti vôbec na ľahkú váhu

Wynd neberie čistenie vzduchu v domácnosti vôbec na ľahkú váhu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové produkty od spoločnosti Wynd sú navrhnuté tak, aby sa o čistenie vzduchu postarali na najvyššej možnej úrovni. Prvým zariadením je senzor Halo, ktorý sa ovláda mobilnou aplikáciou a dokáže monitorovať špecifické znečisťujúce látky v ovzduší. Druhým zariadením je samotná čistička vzduchu v masívnom prevedená, ktorá rýchlo odstráni nečistoty aj z veľkých priestorov.

Zariadenie Wynd Halo obsahuje tri primárne snímače tuhých častíc, ktoré sú údajne schopné detegovať látky s rozmerom len 1 mikrometer. K nim sa pridávajú senzory pre meranie teploty, vlhkosti, CO2 a senzory detegujúce prchavé organické zlúčeniny v ovzduší. Vývojári vybavili toto zariadenie technológiou Air ID, ktorá dokáže špecificky určiť, aké tuhé častice sa nachádzajú vo vzduchu.

Senzorické zariadenie Wynd Halo.

Výrobca k senzorickému zariadeniu Halo vyvinul aj veľkú domácu čističku vzduchu, ktorá zvláda vyčistiť vzduch v priestore 11 metrov štvorcových zhruba za 30 minút. Zariadenie Home Purifier filtruje rôzne častice, vrátane prchavých organických zlúčením, rôznych foriem spórov a častíc na úrovni HEPA. Čistička je vybavená podporou digitálneho asistenta Alexa, takže používateľ s ňou môže okrem sprievodnej aplikácie komunikovať aj hlasom.

Domáca čistička vzduchu v nízkom režime dosahuje hlučnosti len 30 dB, zatiaľ čo v najvyššom režime je jej hlasitosť 62 dB, čo sa dá prirovnať k priemernej klimatizácii. Náhradné filtre sa dajú zakúpiť od spoločnosti Wynd, pričom jedna sada by mal vydržať približne 12 mesiacov.

Systém pre čistenie vzduchu v domácnostiach Wynd Halo + Home Purifier.

Systém pre čistenie vzduchu v domácnostiach Wynd Halo + Home Purifier je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa doteraz podarilo vyzbierať takmer desaťnásobok požadovanej sumy 50 000 dolárov. Senzor Halo je k dispozícii za 89 dolárov a čistička vzduchu Home Purifier za 229 dolárov. Spolu v jednom balení stoja 279 dolárov. Spoločnosť Wynd sa chystá spustiť dodávku prvých kusov pre podporovateľov kampane niekedy v priebehu mája 2019.

Systém pre čistenie vzduchu v domácnostiach Wynd Halo + Home Purifier.