Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dvojica soundbarov Sony sa sústredí na kvalitu ozvučenia

Dvojica soundbarov Sony sa sústredí na kvalitu ozvučenia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sony na CES 2019 predstavila dva nové soundbary. Model X8500 podporuje priestorové ozvučenie Dolby Atmos a model HT-S350, ktorý s bezdrôtovým subwooferom dosahuje výkon až 320 wattov.

Sony X8500 je 2.1 kanálový samostatný soundbar so zabudovanými duálnymi basovými reproduktormi, ktoré nahrádzajú subwoofer. Soundbar pritom dokáže simulovať priestorové ozvučenie prostredníctvom technológie Dolby Atmos s využitím Vertical Surround Engine. K dispozícii sú aj ďalšie možnosti nastavenia zvuku, vrátane filmového režimu, herného režimu a vylepšenia hlasového prenosu. Okrem Bluetooth pripojenia tu nájdeme aj podporu HDMI eARC pre kompatibilné televízory.

Soundbar Sony X8500

Druhý soundbar Sony HT-S350 využíva externý bezdrôtový subwoofer a môže sa pochváliť výkonom až 320 wattov. Na rozdiel od konkurenčných zariadení, ktoré využívajú technológiu DTS Virtual:X stavilo Sony na vlastnú technológiu S-Force Pro Front Surround. Soundbar taktiež používa Bluetooth pripojenie a konektivitu prostredníctvom HDMI eARC.

Oba soundbary neprinášajú žiadne inteligentné funkcie, digitálnych asistentov či hlasové ovládanie. Sústredia sa čisto na sprostredkovanie čo najkvalitnejšieho ozvučenia.

Cena ani dostupnosť nových soundbarov X8500 a HT-S350 zatiaľ neboli oznámené.

Soundbar Sony HT-S350