Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové slúchadlá Beats s čistým zvukom a dlhou výdržou batérie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vývojári zo spoločnosti Beats sa pustili do sveta so svojimi prvými skutočne bezdrôtovými slúchadlami Powerbeats Pro. Tie sa vyznačujú športovo elegantným dizajnom so zahnutými držiakmi za uši a používateľovi by mali sprostredkovať jedinečný zvuk s dlhou výdržou batérie.

Bezdrôtové slúchadlá Powerbeats Pro boli vytvorené s spolupráci s inžiniermi zo spoločnosti Apple, ktorá je vlastníkom firmy Beats. Vďaka tomu získali procesor H1 a teda aj funkciu digitálnej hlasovej asistentky Siri či bezdrôtovú synchronizáciu s iPhone. Slúchadlá sú však kompatibilné aj so zariadeniami s operačným systémom Android.

Plne bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro.

Výrobca sľubuje „neuveriteľne nízke skreslenie a veľký dynamický rozsah po celej krivke frekvencie“ vďaka vylepšenému lineárnemu piestovému meniču. Bezdrôtové slúchadlá Powerbeats Pro sú tiež až o 23 percent menšie a až o 17 percent ľahšie ako ich predchodcovia. V záujme symetrie a všestrannosti sú identické fyzické ovládacie prvky pre hlasitosť, prijatie hovoru a výber skladieb umiestnené na oboch slúchadlách.

Plne bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro.

Najväčším lákadlom nových slúchadiel do uší je nepochybne dlhá výdrž batérie. Tá je udávaná na deväť hodín počúvania hudby, no tento čas sa dá s pomocou puzdra s magnetickým nabíjaním predĺžiť až na 24 hodín.

Plne bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro sú k dispozícii na predbežné objednanie v čiernej a v tmavomodrej farbe, či vo farbách slonoviny a machu. Jediná vec, ktorá môže potenciálneho používateľa odradiť je vyššia cena. Slúchadlá sa predávajú za 249,95 dolárov.

Plne bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro.