Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Riešenie pre európske domácnosti ožilo na každoročnom festivale inovácií

Riešenie pre európske domácnosti ožilo na každoročnom festivale inovácií
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predviedla na festivale Innofest Europe 2019, ktorý sa uskutočnil v termíne 2. - 4. apríla 2019 v Madride, svoj jedinečný koncept LG Home. V rámci európskej etapy svojej roadshow spoločnosť LG vôbec prvýkrát prezentovala rôznorodé portfólio riešení pre obývateľné priestory pred publikom zloženým z významných obchodných partnerov a médií.

Tento rok výrobca demonštroval svoje prémiové služby v oblasti životného štýlu LG Home tak, že ukázal inteligenciu a konektivitu tohto riešenia v bežných životných situáciách. V priestrannom dome v susedstve La Moraleja v Madride mohli návštevníci vidieť rad špičkových riešení v akcii. Presťahovanie celej zostavy z výstavného priestoru do svojho prirodzeného prostredia poskytlo návštevníkom autentický zážitok a zároveň zdôraznilo premyslené prvky a funkcie, ktoré zaistili LG vzostup medzi najväčších inovátorov v oblasti životného štýlu.

Medzi hlavné prémiové domáce služby spoločnosti patrí prepojenie vlajkových produktov, od kolekcie LG Signature po LG Objet, s technológiou LG ThinQ, ktorá je jadrom integrovaného riešenia bývania. Koncept LG Home, rozdelený do troch podlaží, bol vybavený najnovšími modelmi z vyššie spomenutých exkluzívnych sérií.

Návštevníci mohli pri vstupe do domu cez obývaciu izbu, práčovňu a kuchyňu vidieť, ako sa spoločnosť LG zameriava na jemný a elegantný dizajn, ktorý sa dokáže zladiť s akýmkoľvek dekorom aj architektúrou daného priestoru. Tieto modely sú sofistikované, navrhnuté z kvalitných materiálov a predstavujú pridanú hodnotu interiéru, ktorú si zákazníci jednoducho zamilujú. Druhé poschodie kládlo dôraz na estetiku, a to vďaka LG Signature a LG Objet, ktoré spájajú funkčnosť a luxus s cieľom dosiahnuť vyššiu životnú úroveň.

Showroom, ktorý sa nachádzal v suteréne, sa zameral na vyspelú technológiu umelej inteligencie LG v spojení s LG ThinQ. Toto spojenie sa stalo zárukou plnohodnotného a personalizovaného zážitku návštevníkov.

Ďalšie zariadenia budúcej generácie výrobca vystavil po celom priestore, a to vrátane inteligentných telefónov LG V50ThinQ 5G a LG G8ThinQ. Tie boli nedávno predstavené na barcelonskom veľtrhu MWC 2019. Nechýbal domáci pivovar LG Homebrew ani inovatívne televízory LG 8K OLED.

Jednou zo zastávok Innofest Europe 2019 bol tiež štadión Wanda Metropoliano, ktorý sa rozkladá na ploche 88 000 metrov štvorcových a je sídlom celosvetovo populárneho futbalového klubu Atlético Madrid. Návštevníci festivalu mali možnosť vychutnať si zápas La Liga, ktorý sa konal v rovnakom čase ako festival. Vďaka spoločnosti LG, ktorá je lídrom v inovatívnych riešení digitálneho značenia s doskou 360 LED, ktorá je jedinečná v Európe a vôbec prvá v Španielsku, a tiež vďaka viac ako tisícke produktov - od televízorov OLED až po LED obrazovky, inštalované po celom štadióne - si hostia počas zápasu vychutnali dokonalý vizuálny zážitok.

"Spoločnosť LG je poháňaná túžbou zlepšovať ľuďom život a tento záväzok môžete jasne vidieť v riešeniach zameraných na spotrebiteľov, ktoré sme odprezentovali tu v Madride," povedal Marcin Rosati, generálny riaditeľ spoločnosti MediaMarkt Retail Group Poland. "Ich prvotriedna služba poskytuje výnimočný užívateľský zážitok, ktorý bude mať v Európe širokú odozvu.“

“Pokiaľ ide o domáce spotrebiče, Európa je vysoko konkurenčným trhom, ale veríme, že naše inovatívne a štýlové produkty uspokoja potreby aj tých najnáročnejších používateľov” povedal Brian Na, generálny riaditeľ spoločnosti LG v Európe. "LG Home potvrdzuje postavenie našej spoločnosti ako lídra v poskytovaní moderných riešení pre domácnosti na mieru a naše odhodlanie prispievať k inováciám pre lepší život."

(Zdroj: Tlačová správa LG)