Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bang & Olufsen vnáša harmóniu zvuku a obrazu do domácností

Bang & Olufsen vnáša harmóniu zvuku a obrazu do domácností
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vývojári z Bang & Olufsen sa zamerali na to, aby divákom priniesli nezabudnuteľný zážitok. Keď ich systém prehráva hudbu, televízor je na zemi za audio jednotkami. Keď je čas na filmovú zábavu, audio jednotky sa rozprestrú do strán a televízor za zdvihne zozadu.

Hoci spoločnosť Bang & Olufsen vyrába špičkové televízory, v najnovšom systéme Beovision Harmony je zakomponovaný 77 palcový OLED televízor LG C9. Keď je televízor vypnutý, môže používateľ prehrávať hudbu prostredníctvom 3-kanálového plne aktívneho zvukového systému na báze DSP. Televízor je umiestnený na zemi za dvomi prednými časťami zvukového systému, ktoré stoja vzpriamene pred televízorom. Sú vyrobené z dubu a hliníka a čierna obrazovka televízora vytvára okolo nich zaujímavé rámovanie.

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Keď hľadá používateľ obrazovú zábavu a zapne Beovision Harmony, čelo sa rozdelí od stredu a rotujúcim pohybom sa preklopí smerom nadol do horizontálnej polohy, zatiaľ čo televízor zo zadnej strany vystupuje nahor do priestoru a nakoniec akoby pristane na dvoch predných častiach zvukového systému, ktoré pôsobia ako štýlový stojan a zároveň poskytnú kvalitné ozvučenie.

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Celý efekt akéhosi choreografického tanca systému Beovision Harmony je úchvatný a určite zaujme nejednu návštevu v domácnosti. No ako to však už pri spoločnosti Bang & Olufsen býva, jej výrobky rozhodne nie sú cenovo dostupné pre každého spotrebiteľa. Ak by ste predsa len chceli získať nový audio a vizuálny systém Beovision Harmony, jeho predaj sa začne od októbra tohto roku a možno dovtedy našetríte odhadovanú maloobchodnú cenu 16 100 EUR.

Bang & Olufsen Beovision Harmony