Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Všestranný robotický pomocník do kuchyne Eta Gratus MAX III

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nepochybne mnohí z vás už piekli doma okrem koláčov aj chlieb a vedia, čo je to ho vymiesiť. Alebo z iného súdka, čo taká výroba domácich klobások či cestovín. A k tomu ešte aj odšťavovanie ovocia. Tieto, na prvý pohľad, aj počutie, rozdielne činnosti však predsa len niečo spája. A to kuchynský robot ETA Gratus Max, ktorý to všetko dokáže. Ako? To sa už teraz pozrite.

Všestranný kuchynský robot Eta Gratus MAX III prináša používateľom široké spektrum možností využitia, či už pri pečení alebo varení. Zvláda šľahať, miešať, hniesť, mixovať, strúhať, krájať či mlieť. Môže tiež poslúžiť pre pretláčanie strojových cukroviniek a uspokojí aj chúťky tých používateľov, ktorí namiesto sladkého uprednostnia radšej mäso.

„Na svoje si prídu milovníci domácich zabíjačiek, jaterníc a klobás. A to vďaka nadstavcu pre mlynček na mäso, ktorý umožňuje nastavenie až štyroch veľkostí mletia,“ hovorí pán Jan Šilar, NAY.

Kuchynský robot je prispôsobený na to, aby zvládal aj vysokú záťaž. Postará sa o to výkonný motor so stabilizátorom a s plynulou reguláciou otáčok.

„Disponuje motorom s výkonom 1 200 wattov a ďalej funkciou Pulse pre zvýšenie otáčok motora. A ďalej disponuje širokým príslušenstvom, vďaka ktorému sa dá použiť pre veľké množstvo receptov.“

Základom výbavy je veľká pracovná antikorová misa s objemom 5,5 litra, na ktorú sa dá nasadiť priehľadný kryt, aby všetko zostalo pekne dnu. Okrem hnetacieho háku a rôznych metiel je súčasťou výbavy aj sklenený mixér s objemom 1,2 litra. Ten môže prísť vhod napríklad pri príprave koktailov alebo krémových polievok, či pri spracovaní zeleniny, orechov a dokonca aj syrov.

„Aj napriek tomu, že základná výbava robota je veľmi rozsiahla, môže si používateľ ľahko zaobstarať ďalšie voliteľné nadstavce, ako napríklad mlynček na mak, citrusovač a nadstavec na výrobu cestovín.“

Robotický pomocník je pre ľahšiu manipuláciu vybavený výklopným ramenom, s možnosťou nastavenia optimálnej výšky nadstavcov pre prácu aj s menším množstvom surovín v nádobe. Prácu s ním zvládne aj kuchár začiatočník.

Prevádzka robota je relatívne tichá, zatiaľ čo jeho inovatívny systém zaistí systematickejšie, a tým pádom efektívnejšie, premiešanie surovín aj pri stenách misy.

„Pri maximálnom zaťažení dosahuje hlučnosť 82 decibelov. Ďalej disponuje planetárnym systémom miešania, vďaka ktorému je cesto jemnejšie a dokonalejšie spracované,“ dopĺňa pán Jan Šilar, NAY.

Univerzálny kuchynský robot Eta Gratus MAX III sa môže stať neoceniteľným pomocníkom pri každodennom varení a pečení v nejednej modernej domácnosti. Používateľov poteší nielen maximálnou využiteľnosťou a výkonom, ale aj svojou odolnosťou a jednoduchým ovládaním.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci so spoločnosťou NAY a daný produkt si môžete zakúpiť TU.)