Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samsung predstavuje nové vysávače s revolučnými technológiami

Samsung predstavuje nové vysávače s revolučnými technológiami
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 6. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung predstavuje inovované modely svojich obľúbených vysávačov a svoje portfólio rozširuje o robotický Samsung PowerBot VR20R7250WC a tyčový Samsung PowerStick VS03R6523J1. Obe novinky sú vybavené unikátnou antistatickou semišovou kefou, ktorá účinne zachytáva aj mikroskopický prach, ktorý nie je možné odstrániť len sacím výkonom. Oba modely budú v predaji od druhej polovice júna. Odporúčaná maloobchodná cena modelu PowerBot VR20R7250WC bude 899 Eur a modelu PowerStick VS03R6523J1 299 Eur.

„Prachožrúť“ aj bez metličiek

 

Poverám a mýtom, že robotické vysávače nevysávajú a len zametajú, je od modelového radu Samsung PowerBot koniec. Nový model od Samsungu totiž nepoužíva bežné metličky, pretože ich nepotrebuje. Na upratovanie využíva silný 130W motor, ktorý prach a špinu spoľahlivo vysaje. V spojitosti s jedinečnou technológiou Edge clean vyčistí rohy a hrany miestnosti pomocou výsuvnej lišty. Technológia Intelligent Power Control automaticky prispôsobuje sací výkon podľa vysávaného povrchu. Bezvrecková filtračná technológia Cyclone Force™ udržiava stály sací výkon vysávača. Navyše je doplnený o umývateľný penový filter s mikrofiltrom. Motor je napájaný z 21,6V Li-Ion batérie s kapacitou 3600mAh.

Robotický vysávač Samsung PowerBot VR20R7250WC.

Nový rad Samsung PowerBot VR7200 bol doplnený o špeciálnu rotačnú semišovú antistatickú kefu, ktorá obsahuje strieborné vlákna Soft Roller Wide Brush, ktoré svojou rotáciou staticky elektrizujú drobné častice prachu a tým je vysávanie efektívnejšie a zároveň šetrné k podlahám. Kefa obsahuje špeciálny systém čistenia namotaných vlasov, ktorý ich sám vo výraznom množstve odstráni. Šírka čistiacej kefy je až 278 mm, čím je vysávanie domácnosti veľmi rýchle.

Novinka je okrem toho vybavená aj senzormi proti pádu, vizuálnym navigačným systémom Visionary Mapping™ Plus, FullView Sensor™ 2.0, ktorý vo veľkej miere úplne zamedzuje nárazom do okolia a najnovšie bol doplnený nový 3-axisgyro optický senzor pre rýchlejšiu a vylepšenú navigáciu a pohyb v priestore. Upratovanie je možné aj pomocou diaľkového ovládania Point Cleaning™, s ktorým stačí ukázať na miesto, ktoré chcete vyčistiť, a vysávač k nemu sám príde bez potreby prenášania. Jeho ovládanie je však možné aj prostredníctvom Wi-Fi s plne autonómnym nastavením cez aplikáciu Samsung SmartThings. Priestor, ktorý má vysávač poupratovať, je možné vymedziť aj magnetickou páskou.

Robotický vysávač Samsung PowerBot VR20R7250WC.

Tyčový pomocník 2v1

 

Nový tyčový bezvreckový vysávač Samsung PowerStick VS03R6523J1 je zariadením 2v1. Môžete ho používať ako klasický alebo ako ručný vysávač. Novinka je takisto vybavená semišovou antistatickou rotačnou kefou obohatenou o strieborné vlákna (Anti-tangle Soft Action Brush). Rovnako, ako predchádzajúce modely, má systém čistenia EzClean, čiže vysaté nečistoty stačí len jednoducho vysypať. Zároveň odpadá problém s množstvom namotaných vlasov.

Tyčový vysávač Samsung PowerStick VS03R6523J1.

Technológia Cyclone Force a bezvrecková filtrácia s umývateľným penovým filtrom a s mikrofiltrom sa postarajú o stály sací výkon aj po naplnení 0,3l dvojkomorovej nádoby. O silný sací výkon sa stará 170W motor, ktorý poháňa 21,6V Li-Ion, užívateľsky ľahko vymeniteľná 1800mAh batéria s LED indikáciou kapacity a módu vysávania. Výdrž na jedno nabitie, ktoré trvá do plnej kapacity 3 hodiny, vystačí na 30 minút konštantného vysávania. Špeciálne príslušenstvo v podobe predĺženej tyče sa postará o čistotu aj v rohoch stien.

Tyčový vysávač Samsung PowerStick VS03R6523J1.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)