Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Unikátny televízor s otočnou obrazovkou The Sero prichádza na Slovensko

Unikátny televízor s otočnou obrazovkou The Sero prichádza na Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Lifestylový rad televízorov Samsung dostupný na slovenskom trhu sa rozširuje o model The Sero – moderný dizajnový televízor s otočnou obrazovkou. Televízor nepotrebuje stojan, pretože ten je už jeho súčasťou. Zároveň je ho možné jednoducho premiestňovať po miestnosti pomocou zabudovaných koliesok, ktoré môžete k televízoru The Sero dokúpiť.

Model The Sero (Samsung QE43LS05T) bude na slovenskom trhu dostupný s uhlopriečkou 43" (109 cm) za maloobchodnú odporúčanú cenu 1 599 €.

„Ľudia sa dnes najviac zabávajú na mobilných zariadeniach a tak sme radi, že môžeme ponúknuť televízor, ktorý sa prispôsobí vertikálnemu mobilnému obsahu,“ hovorí Michal Forejt, riaditeľ divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodáva: „Lifestylový model The Sero je určený najmä mileniálom a príslušníkom generácie Z - je vhodný ako pre sledovanie seriálov a filmov, tak na prezeranie sociálnych sietí a zrkadlenie mobilného obsahu.“

QLED s rozlíšením 4K UHD

Samsung Sero QE43LS05T (2020), ktorý je vybavený obrazovkou QLED s technológiou Quantum Dot so 100 % objemom farieb, má rad inteligentných funkcií zameraných na prepojenie ďalších smart zariadení napríklad na zrkadlenie obrazovky mobilu, tabletu alebo dokonca počítača na TV. Môžete napríklad využiť funkciu Easy Tap, takže stačí jedno poklepanie mobilom na rám televízora, čo je všetko, čo potrebujete na zobrazenie obsahu na veľkej obrazovke.

Ak počúvate hudbu alebo sledujete video na vašom telefóne, funkcia ich prehrá na The Sero v niekoľkých sekundách. Vďaka aplikácii SmartThings pre Android aj iOS môžete tiež napríklad začať sledovanie filmu na vašom smartfóne a následne jednoducho pokračovať u vás doma na The Sero.

Vďaka režimu Ambient+ vám televízor ponúka možnosť vytvoriť si ideálnu atmosféru napríklad s informáciami, ktoré potrebujete každé ráno až k napríklad popoludňajšej hudobnej kulise. Nechýba ani podpora Apple AirPlay 2 pre prehrávanie obsahu zo zariadenia s operačným systémom iOS. Popri tom The Sero ponúka aj herný režim v podobe Auto Game Mode (ALLM) a Game Motion Plus.

Súčasťou Samsung Sero je podstavec, v ktorom je umiestnený adaptabilný audio systém s celkovým výkonom 60 W vo verzii 4.1, teda vrátane jedného basového reproduktora. Zabudované audio sa zároveň automaticky dokáže postarať o čisté dialógy.

A otáčanie obrazovky QLED s automatickou adaptáciou na okolité svetelné podmienky? To zabezpečí aplikácia v mobile, otočiť displej televízora ale môžete aj pomocou diaľkového ovládača. Televízor tak môže pracovať buď v režime na šírku alebo na výšku à la mobil. K podstavcu tiež môžete pripevniť samostatne predávané kolieska The Sero Wheel a ľahko tak presúvať televízor tam, kde ho potrebujete mať.

Všetky lifestylové televízory Samsungu sú v roku 2020 dodávané v ekologickom balení, z ktorého je možné navyše vytvoriť praktickú poličku alebo domček pre domácich miláčikov. Okrem televízorov The Sero sa to týka aj The Frame, ktorý sa vo vypnutom režime dokáže zmeniť na obraz a The Serif s unikátnym dizajnom v tvare „I“.

Viac informácií o televízore Sero s otočnou obrazovkou nájdete na stránke:

https://www.samsung.com/sk/tvs/the-sero-ls05t/

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)