Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samočistiace bezdrôtové slúchadlá do uší LG pridávajú potláčanie hluku

Samočistiace bezdrôtové slúchadlá do uší LG pridávajú potláčanie hluku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V lete uviedla spoločnosť LG úplne bezdrôtové slúchadlá do uší, ktoré boli vybavené naíbjaícm puzdrom, ktoré zabíjalo baktérie. Výrobca teraz oznámil nového člena rodiny slúchadiel Tone Free, ktorá pridáva už aj technológiu aktívneho potláčania okolitých ruchov.

Rovnako ako pôvodné modely úplne bezdrôtových slúchadiel do uší Tone Free HBS-FN6, aj nový model Tone Free HBS-FN7 bude uvedený na trh najprv v Južnej Kórei, v nasledujúcich mesiacoch by mali nasledovať trhy v Európe, Severnej Amerike a v Ázii. Slúchadlá sa tiež dodávajú s nabíjacím puzdrom UVNano, ktoré prostredníctvom ultrafialového svetla dokáže zabiť až 99,9 percent baktérií E. coli a S. aureus, ktoré by si inak mohli vytvoriť domov na vnútornej strane slúchadiel. Spoločnosť LG však do puzdra pridala aj LED svetlá na monitorovanie stavu nabitia batérie a prevádzky UVNano.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší LG Tone Free HBS-FN7 s technológiou aktívneho potláčania okolitých ruchov.

Integrovaná technológia aktívneho potláčania okolitých ruchov využíva tri mikrofóny na každom slúchadle, aby bola schopná blokovať takmer všetky rušivé zvuky z okolia, vďaka čomu sa používateľ môže lepšie sústrediť na hudbu.

Dvojvrstvové dynamické meniče majú kovovú vrstvu pre lepšie rozlíšenie pri stredných a vysokých frekvenciách, zatiaľ čo o plný a bohaté basy sa postará zahrnutie silikónu do dizajnu. Slúchadlá vyladila aj britská spoločnosť Meridian Audio, aby mohli vytvárať zážitok z počúvania podobný reproduktorom plnej veľkosti. Prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie LG Tone Free sú k dispozícii štyri vlastné predvoľby EQ, kde sa dajú zosilniť basy alebo výšky, alebo si zvoliť režim priestorového zvuku či čistý a prirodzený zážitok z počúvania.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší LG Tone Free HBS-FN7 s technológiou aktívneho potláčania okolitých ruchov.

Slúchadlá sa dajú spárovať so zdrojom hudby prostredníctvom technológie Bluetooth 5.1 s podporou kodeku AAC. Batéria s kapacitou 55 mAh,, ktorá je umiestnená v každom slúchadle, by mala vydržať sedem hodín prehrávania pri vypnutom potláčaní okolitých ruchov, so zapnutým potláčaním sa výdrž skráti na päť hodín. No len päť minút nabíjania v nabíjacom puzdre dokáže zabezpečiť výdrž hodinu prehrávania. Toto nabíjacie puzdro pritom môže poskytnúť ďalších 15 hodín prehrávania, kým nebude potrebné nabiť jeho batériu.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší LG Tone Free HBS-FN7 s technológiou aktívneho potláčania okolitých ruchov sú už dostupné na trhu v Južnej Kóreii. Vydanie na ďalších trhoch sa plánuje na štvrtý štvrťrok 2020.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší LG Tone Free HBS-FN7 s technológiou aktívneho potláčania okolitých ruchov.