Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

M-Audio cieli s USB rozhraním na podcasterov a hudobníkov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 12. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca zvukových zariadení M-Audio uviedol na trh dve USB rozhrania určené pre ľudí, ktorí sa snažia preniknúť do počítačového nahrávania, podcastingu, živého vysielania a ďalších vecí bez toho, aby to príliš zaťažilo ich rozpočet.

Každé z dvojkanálových audio rozhraní je napájané cez USB a dokáže nahrávať 24-bitový / 48-kHz zvuk do ľubovoľného zariadenia Mac, PC alebo iOS. Obe prichádzajú so softvérovým balíčkom, ktorý obsahuje digitálne audio pracovné stanice MPC Beats a špeciálnu edíciu Pro Tools First, syntetický doplnok Xpand! 2 od Air Music Tech, doplnok amp sim od Eleven Lite a 20 doplnkov Avid.

USB audio rozhranie M-Track Solo.

Zariadenie M-Track Solo je vybavené jedným kombinovaným XLR / nástrojovým vstupom, ktorý má predzosilňovač Crystal od spoločnosti M-Audio s fantómovým napájaním 48 V pre zaistenie kompatibility s kondenzátorovými mikrofónmi. K dispozícii je tiež vyhradený vstup pre gitaru alebo basu a stereofónny vstup na prepojenie rozhrania s digitálnym klavírom alebo klávesovým syntetizátorom.

Zariadenie M-Track Duo ponúka podobnú sadu funkcií ako Solo, ale prichádza s dvoma kombinovanými vstupmi, má špeciálne prepínače na aktiváciu vstupov a výstupné úrovne je možné vyladiť nezávisle.

USB audio rozhranie M-Track Duo.

Spoločnosť M-Audio sľubuje pre obe zariadenia monitorovanie všetkých vstupov bez latencie cez konektor pre slúchadlá alebo hlavné stereofónne výstupy. Pridávanie častí k už existujúcemu záznamu je uľahčené vďaka funkcii, ktorá upravuje rovnováhu medzi priamymi vstupmi a prehrávaním počítačového softvéru.

USB audio rozhranie M-Track Solo sa momentálne dá predbežne objednať za cenu 49 dolárov, zatiaľ čo M-Track Duo sa predáva za 69 dolárov.

USB audio rozhranie M-Track Duo.