Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Food processor Complete Chef varí jedlo, ktoré spracováva

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 12. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj keď človek rád varí, môže byť pre neho otravné neustále prenášanie prísad medzi miskami, ktoré všetky sa musia následne umyť. Nový takzvaný food processor Complete Chef od spoločnosti Cuisinart bol preto navrhnutý tak, aby navaril to, čo si sám nakrája či naseká.

Food processor Complete Chef, čo sa týka spracovania potravín, robí všetky bežné veci - krája, seká, mixuje, pretláča, hnetie, šľahá, miesi a dokáže dokonca pokrm nakrájať na kocky. Všetky tieto akcie prebiehajú v jeho 4,3-litrovej miske z nehrdzavejúcej ocele. Táto miska zostáva na zariadení, no slúži aj ako holandská rúra, na ktorej sa dá nastaviť čas a teplota varenia. Spracované ingrediencie môžu byť restované, varené, dusené alebo pomaly uvarené, navyše môže spracovať kysnuté cesto a temperovať čokoládu.

Food processor Cuisinart Complete Chef.

Používatelia môžu samozrejme postupovať podľa ľubovoľných receptov, ktoré si prajú pripraviť, aj keď food processor má tiež zabudovaných až 200 vlastných receptov. Pokyny k nim sa zobrazujú krok za krokom na integrovanom plnofarebnom dotykovom displeji, ktorý pracuje v angličtine, francúzštine alebo v španielčine.

Súčasťou dodávky príslušenstva na spracovanie potravín je kotúč na krájanie, drviaci kotúč, sekáč, čepeľ na cesto, metla, miešadlo, parný kôš, lievik, lopatka a krájač kociek. Miska a všetky tieto nástroje sa dajú samozrejme po každom použití vybrať a umyť.

Food processor Cuisinart Complete Chef získal ocenenie CES 2021 Innovation Awards a je už komerčne dostupný za cenu 699,95 dolárov.

Food processor Cuisinart Complete Chef.