Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové športové slúchadlá Bose sa nedávajú do uší, ale sa za ne zavesia

Bezdrôtové športové slúchadlá Bose sa nedávajú do uší, ale sa za ne zavesia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Napriek tomu, že ide o relatívne novú technológiu, existuje množstvo úplne bezdrôtových slúchadiel do uší, z ktorých si môžeme vyberať. Ak však patríte medzi tých, ktorí neradi dávajú slúchadlá do uší alebo sa boja straty slúchadla pri cvičení, mohli by vás osloviť nové slúchadlá Sport Open Earbuds od spoločnosti Bose.

Úplne bezdrôtové športové slúchadlá Bose Sport Open Earbuds majú tvar navrhnutý tak, aby sa dali zavesiť za uši používateľa a ich otvorený dizajn umožní prechádzanie zvukov do zvukovodu. Spoločnosť Bose pritom sľubuje bezpečné a pohodlné nosenie. Každé slúchadlo váži 14 gramov a je odolné voči vode v kategórii IPX4. To znamená, že je vyrobené tak, aby prežilo spotené tréningy v interiéri alebo exteriéri a nevadili mu ani dažďové kvapky.

Úplne bezdrôtové športové slúchadlá Bose Sport Open Earbuds.

Spoločnosť Bose tvrdí, že 16-milimetrové dipólové meniče budú smerovať „hlasný a jasný personálny zvuk“ do zvukovodu nositeľa. Integrované mikrofóny umožňujú používateľom prostredníctvom Bluetooth 5.1 buď telefonovať zo spárovaného smartfónu alebo komunikovať s digitálnym asistentom. Hlas používateľa vylepší technológia, ktorá sa postará o zníženie interferencie vetra a okolitého hluku tak, aby bol hlas čistý a používateľ počul len volajúcich.

Úplne bezdrôtové športové slúchadlá Bose Sport Open Earbuds.

Na pravom slúchadle sa nachádza multifunkčné tlačidlo pre ovládanie prehrávania, prijímanie alebo odmietanie hovorov, napájanie jednotiek a tak ďalej. Ďalšie tlačidlo na ľavej jednotke spája používateľa s natívnym digitálnym asistentom zo smartfónu s operačným systémom Android alebo iOS. Ďalšie funkcie sú k dispozícii prostredníctvom bezplatnej aplikácie Bose Music.

Úplne bezdrôtové športové slúchadlá Bose Sport Open Earbuds.

Výdrž batérie je údajne okolo 8 hodín. Batéria sa nabije do plnej kapacity za dve hodiny nabíjania, no 20-minútové nabíjanie dokáže zabezpečiť až tri hodiny používania. Slúchadlá sú dodávané s ochranným prenosným puzdrom a nabíjacou základňou.

Slúchadlá Sport Open Earbuds sa dajú predbežne objednať za cenu 199,95 dolárov. Preprava by sa mala začať od 20. januára.