Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batériový tyčový vysávač LG sa automaticky vyprázdni pred každým nabitím

Batériový tyčový vysávač LG sa automaticky vyprázdni pred každým nabitím
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG sa chystá na virtuálnom veľtrhu CES 2021 predstaviť nový akumulátorový tyčový vysávač s nabíjacou stanicou, ktorá automaticky vyprázdni prachový zásobník vysávača pred samotným nabíjaním batérie.

Nabíjacie stanice pre robotické vysávače, v ktorých sa automaticky vyprázdňujú, sú tu už nejaký čas, no nový CordZero ThinQ A9 Kompressor je prvý tyčový vysávač, ktorý úplne automatizuje odstraňovanie nečistôt zo svojho zásobníka.

Je to prvá práca, ktorú nabíjacia stanica začne, keď sa do nej vysávač osadí, a automaticky nasaje stlačený obsah zo zásobníka na prach do priloženého vrecka. K dispozícii je aj prepínač, ktorý umožňuje ručné spustenie vyprázdnenia zásobníka. Po dokončení tohto úkonu sa môže začať samotný proces nabíjania batérie. Ďalšie nastavenia nabíjacej stanice sa dajú upraviť pomocou integrovaného dotykového displeja.

Akumulátorový tyčový vysávač s nabíjacou stanicou LG CordZero ThinQ A9 Kompressor.

Tento batériový tyčový vysávač sa pohodlne ovláda jednou rukou a dodáva sa s kombinovaným nástavcom 2 v 1, štrbinovým nástavcom, hubicou pre domáce zvieratá, špeciálnou hubicou na čistenie kobercov a nástavcom, ktorý zo zariadenia urobí podlahový mop. Súčasťou dodávky je náhradná batéria pre rýchlu výmenu, aby používatelia mohli zvládnuť dlhšie upratovacie práce bez toho, aby ich museli kvôli nabíjaniu prerušovať. Prachové filtre sú odnímateľné a umývateľné.

Spoločnosť LG zatiaľ neposkytla viac informácií o novom modeli akumulátorového tyčového vysávača CordZero ThinQ A9 Kompressor, ktorý bude mať budúci týždeň debut na virtuálnom veľtrhu CES 2021. No existujúce modely sú vybavené cyklónovým vákuovým systémom, filtráciou HEPA, teleskopickou tyčou a cez Wi-Fi pripojenie sa spájajú so sprievodnou aplikáciou.