Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Master & Dynamic má prvé slúchadlá s aktívnym potláčaním hluku

Master & Dynamic má prvé slúchadlá s aktívnym potláčaním hluku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Luxusná audio značka Master & Dynamic oznámila pokračovanie svojich úplne bezdrôtových slúchadiel do uší MW07. Model MW08 si pre spoločnosť prináša množstvo prvenstiev, vrátane technológie aktívneho potlačenia hluku.

Nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší MW08 sú prvé slúchadlá od spoločnosti Master & Dynamic, ktoré pomáhajú predchádzať nežiaducim zvukom z okolia, aby nekazili hudbu. Využívajú k tomu technológiu hybridného aktívneho potlačenia ruchov. Ak chcú alebo potrebujú poslucháči povoliť zvuky z vonkajšieho sveta, urobia to prostredníctvom ambientného režimu.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Master & Dynamic MW08.

Keramické a oceľové telo slúchadiel v tvare písmena D je domovom externe opracovanej hliníkovej nano viazanej antény a systému šiestich vlastných mikrofónov, pričom pre lepšiu čistotu hovoru je potláčaný šum a vietor. Slúchadlá sú tiež prvými v rade, ktoré obsahujú vlastné 11 mm beryliové meniče, pričom spoločnosť sľubuje verné dodanie svojho charakteristického zvuku.

Bezdrôtové pripojenie je zabezpečené cez Bluetooth 5.2, s podporou kodekov AAC a aptX. Batéria v slúchadlách by mala vydržať až 12 hodín prehrávania na jedno nabitie, zatiaľ čo nabíjacie puzdro z ocele by malo tento čas predĺžiť o ďalších 30 hodín.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Master & Dynamic MW08.

K slúchadlá sprevádza úplne nová mobilná aplikácia M&D Connect pre operačné systémy Android a iOS, aby si používatelia mohli prispôsobiť svoj zážitok z počúvania, aktualizovať firmvér a ďalšie veci.

Nie je prekvapením, že za luxusnú audio značku si priplatíte. Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Master & Dynamic MW08 dostali cenovku 299 dolárov. Dostupné budú v štyroch farebných prevedeniach a do predaja sa dostanú od 30. marca.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Master & Dynamic MW08.